Jeg drives af at arbejde for mennesker og med mennesker og gerne i samspil med andre. Helt grundlæggende er det vigtigt for mig at gå glad på arbejde og glad hjem -  og være med til at skabe samme følelse hos mine kollegaer og samarbejdspartnere.

Jeg har en naturlig nysgerrighed og bruger spørgsmål og samtale til at forstå mennesker, relationer og den kontekst, som jeg befinder mig i. For mig er åben kommunikation, kontekst- og målgruppeforståelse vigtige elementer i mit arbejde og med til at sikre værdi i kommunikationen mellem mennesker, grupper og i organisationer.

Den grundtanke tager jeg med mig ind i mit arbejde som koordinator i Koncern HR, Udvikling, hvor min opgave er at formidle om afdelingens aktiviteter og den udvikling, vi er med til at facillitere blandt medarbejdere, ledere og borgere i Region Midtjylland.

Min baggrund
Jeg har det meste af mit arbejdsliv arbejdet som koordinator og konsulent, og været en del af mange forskellige projekter og samarbejder på tværs i organisationer. Jeg er uddannet kandidat i virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet, og har arbejdet i både private og offentlige organisationer.