Som konsulent, organisationspsykolog og menneske er mit fokus at skabe motivation for at udvikle sig. Både når afsættet er svært og tungt, og når afsættet er et ønske om at bygge videre på noget, der fungerer godt. Jeg byder både ind med energi og passion for det, vi skal sammen, men også med et nærvær og empati, der gør det muligt at tale om de svære ting.

God ledelse
Jeg ønsker at medvirke til at skabe god ledelse i Region Midtjylland. Det gør jeg, fordi ledelse har stor betydning for den ydelse, Region Midtjylland skal levere til borgere og patienter – det er ledelsen, der har den største betydning for medarbejderes trivsel og medarbejderes evne til at bruge det de kan og ved i deres arbejde. Kun gennem høj trivsel sikres højst mulig kvalitet i Region Midtjylland. Jeg er optaget af at hjælpe ledere med at blive den bedste udgave af sig selv i lederrollen, og til at skabe de bedst mulige rammer for deres ledelsesopgave i den organisatoriske kontekst, de skal bedrive ledelse.

Min tilgang til mennesker
Jeg møder både ledere og medarbejdere med empati og evnen til at lytte nysgerrigt og forstå både menneske(r) og kontekst. Jeg udfordrer, når jeg tænker, det er hjælpsomt, og jeg støtter, når der er brug for det. Jeg er god til at skabe tillid og få følgeskab i medarbejdergrupper. I samarbejdet med ledere, får jeg ofte den feedback, at jeg har en god balance mellem organisatorisk udsyn og indblik, strategisk tæft og menneskekendskab.

Min baggrund
Jeg er uddannet psykolog og har 15 års erfaring inden for organisationsudvikling. Jeg har undervist på Master og Diplom i offentlig ledelse og været ekstern underviser på Aarhus Universitet. Jeg har en bred profil, som både favner erfaring med innovationsprocesser, længerevarende organisationsudviklingsforløb samt workshops og udviklingsforløb for teams og afdelinger – både for offentlige og private virksomheder. Desuden har jeg erfaring med individuelle samtaleforløb som psykolog og coach.