Mit fokus er rettet mod at få arbejdspladser og de mennesker, der udgør dem, til at lykkes. Jeg er en erfaren sparringspartner, der balancerer mellem at skubbe og støtte afhængigt af, hvad den enkelt har brug for. Med empati og dybtliggende forståelse for mennesker og mennesket i relation med andre, lykkes jeg med at bygge en stærk, tillidsbaseret relation til mine samarbejdspartnere.

Jeg er styret af nogle enkelte, men stærke værdier. Først og fremmest er tillid meget vigtig for mig; du ved, hvor du har mig, og du kan regne med, at det, jeg siger, også er det, jeg gør. Ærligheden ligger dybt, og jeg vil hellere sige det, som det er end tale uden om. Respekt gennemsyrer mit menneskesyn, og jeg møder mennesker med åbenhed og interesse. Endelig er ordentlighed en helt central værdi for mig. De mennesker, jeg arbejder med, har alle en vigtig stemme, vigtige perspektiver, særlige udfordringer. Ordentlighed for mig er at tage alle alvorligt og ikke forfordele nogen fremfor andre.

Min viden og erfaring har jeg fra 13 års arbejde indenfor det arbejds- og organisationspsykologiske felt. Jeg har gjort mig mange erfaringer og arbejder eksempelvis med ledersparring på flere niveauer i organisationen, samarbejdsproblemer og konfliktløsning, proces- og temadage, undersøgelser af psykisk arbejdsmiljø både i stor og lille skala mv. Jeg har stor viden om stress, mobning m.m. og har afholdt mange oplæg og undervisning indenfor psykisk arbejdsmiljø. Endelig har jeg også god erfaring med individuelle samtaleforløb med mennesker med stress, krisereaktion mv.

Organisationskonsulent og psykolog

Kontaktoplysninger:
Mobil: 2925 1003 
Mail: madsim@rm.dk

Adresse:
Oluf Palmes Allé 32, 2. sal
8200 Aarhus N