Det er en del af mit DNA at koordinere, have blik for den store sammenhæng og samarbejde om et fælles mål. Jeg har mange kilometer i skoene, når det gælder administration og strukturering af opgaver - både den daglig drift og udviklingsopgaverne - og jeg trives bedst med en god vekselvirkning imellem de to.

Jeg er alsidig, løsningsorienteret og en ukuelig fighter. Er skarp i mine prioriteringer og tydelig i min kommunikation. Har staying power, tålmodighed i processen, og følger alle opgaver til dørs. Taber du en bold, samler jeg den op – også selvom den ikke er min.

Jeg er som en fisk i vandet i ’maskinhuset’, og er af den opfattelse, at hvert enkelt tandhjul er vigtigt for den store sammenhæng. Jeg er stærk i samarbejde på tværs af fag og afdelinger, og bliver høj af den synergi, der opstår i et team, når man arbejder sammen omkring et projekt og et fælles mål.

Jeg arbejder bedst, når jeg har frihed til at løse mine opgaver, og er ikke bange for at gå nye veje, når maven vil det.

Jeg er uddannet cand.mag. i klassisk filologi, og har 15+ års erfaring med administration og projektkoordinering på både små og store projekter.

Opgaver i Koncern HR Udvikling
Mine opgaver består af både driftsprægede opgaver som kontraktskrivning og koordinering af uddannelsesforløb og af større udviklingsopgaver som fx planlægning af konferencer og udvikling/fornyelse af koncepter. Desuden er jeg koordinator på området psykisk arbejdsmiljø, som er et særligt interessefelt for mig.