Jeg tror på, at mennesket trives bedst i meningsfuldhed - men meningsfuldhed findes sjældent i ensomhed. Derimod findes – eller genfindes – meningen med det, vi laver i Region Midtjylland, oftest i samarbejde og dialog. Med hinanden, med borgere, med pårørende. Jeg tror på, at medarbejderne i Region Midtjylland både kan og vil levere en service med høj kvalitet og fremsyn – min opgave er at hjælpe med at facilitere dem i denne proces.

Jeg brænder for…
Med en baggrund som jordemoder brænder jeg for klinikken og det borgernære arbejde. Mit fokus ligger på forbedring og udvikling af praksis, og en del af mine opgaver tager udgangspunkt i forbedring af arbejdsgange og processer, så drift og kapacitet balancerer. Jeg har en særlig interesse for data og digital understøttelse, og mit hjerte banker for sundhedsinformatik – hvordan IT og teknologi kan understøtte og udvikle praksis. Jeg har arbejdet med dette felt i mange år og har stor respekt for måden, hvorpå digitalisering, sundhedsfaglig, organisatorisk og ledelsesmæssig praksis er gensidigt afhængige.

Hvorfor? Hvordan kan det være? Hvad ligger der bag?
Disse er spørgsmål jeg ofte stiller– både fordi jeg er nysgerrig på, hvad baggrunden for en given proces er, men også fordi spørgsmålet åbner for at se og tænke anderledes om det, vi netop står overfor. Jeg tror på, at når vi først kender naturen af det problem eller den udfordring, vi står overfor – så er vi allerede klar over, hvilken løsning, der er den rette. Dialog, dygtighed og dristighed er kerneværdier, der driver mig i mine opgaver – suppleret med godt humør og mod til at gøre det.

Organisationskonsulent

 

Kontaktoplysninger:
Mobil 2921 6905
Mail: sidvil@rm.dk 

Adresse:
Oluf Palmes Allé 32, 2. sal
8200 Aarhus N