Jeg arbejder for...
at ledere får de ressourcer, evner, og den viden de har brug for - gennem sparring, rådgivning, uddannelse, og ikke mindst deres egne modige handlinger.

  • At tværfaglig- og tværsektoriel ledelse bliver en mere naturlig del af al ledelse.
  • At inddragelse, digitalisering, innovation, og bæredygtighed bliver allemandseje.
  • At implementeringen af Region Midtjyllands strategiske tiltag bliver til virkelighed.

Det inspirerer mig…
at se, hvordan folk i Region Midtjylland knokler og lykkes i samarbejdet om vores mentale og fysiske sundhed. Der knokles også med udviklingen, så vi kan håndtere de (kommende) udfordringer, der sætter os under pres. Et sundt folk kræver et sundt sundhedsvæsen – også på sigt – hvordan klarer vi det på en balanceret måde?

Jeg tror på…
at en af nøglerne til vores udfordringer er tydelige og værdige sager, som vi får lyst til at samarbejde om på tværs. Jeg ser at gennem gode samarbejder opretholdes og skabes tillidsfulde relationer og strukturer på tværs af hierarki, fag, afdelinger, matrikler, og sektorer. Det giver en kultur, som mennesker tiltrækkes af, finder arbejdsglæde i og lykkes i.

Min baggrund
PhD i Strategi fra Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus Universitet. 20 års erfaring som ekstern konsulent, projekt- og virksomhedsleder både internationalt og lokalt i Aarhus.

Organisationskonsulent

 

Kontaktoplysninger: 
Telefon: 2347 2577
E-mail: thomnl@rm.dk

Adresse
Olof Palmes Allé 32 2. sal,
8200 Århus N