For mig er det vigtigt at se sammenhænge i de opgaver jeg involveres i. Sammenhænge mellem det store billede - "det vi er her for" og detaljerne - "det vi konkret står i". Jeg understøtter refleksion, dialog og at skabe meningsfuldhed i både processer og løsninger.

Jeg er optaget af at se fremad og hvordan vi bedst muligt kan forberede os på morgendagens udfordringer. Her bruger jeg min erfaring med og indsigt i sundhedsvæsnet som reference for potentialer for udvikling og til at sprede gode ideer og muligheder. Forvent derfor at blive udfordret på "det vi plejer", at få øje på nye muligheder, at se fra nye perspektiver og at belyse de bagvedliggende problemstillinger.

Jeg stiller mig til rådighed som nærværende, lyttende og udforskende, med fokus på både proces og løsning.

Min baggrund
Jeg har arbejdet som konsulent i sundhedsvæsnet siden 2001 med primært fokus på arbejdsmiljø, trivsel og arbejdsgange. I dette har jeg arbejdet med ledere og personale fra de fleste afdelinger og enheder i Region Midtjylland og har derfor en dyb indsigt i regionens opgaver, udfordringer og potentialer. Som Kandidat i Idræt & Sundhed, Coach og Organisationskonsulent står jeg på et fagligt fundament af både naturvidenskab og samfundsvidenskab.

Jeg underviser på lederudviklingsforløb, giver ledersparring og varetager opgaver primært i relation til arbejdsgange og arbejdsprocesser.

Tue Lindstrøm

Organisationskonsulent

 

Kontaktoplysninger: 
Telefon: 6161 4732
E-mail: tuelin@rm.dk

Adresse:
Olof Palmes Allé 32 2. sal,
8200 Århus N