Patienter, pårørende og andre besøgende har mulighed for at bruge Region Midtjyllands trådløse netværk til at komme på internettet. Det er gratis at bruge gæstenettet.

Du skal selv medbringe en computer, tablet eller mobiltelefon, som kan kobles på det trådløse netværk. Løsningen er baseret på selvbetjening og er nem at bruge.

Vi gør opmærksom på, at personalet ikke har mulighed for at hjælpe dig med opsætning og håndtering af din computer, tablet eller smartphone.

Bemærk at det på hospitaler ikke er muligt at komme på internettet alle steder, da trådløst internet, ligesom mobiltelefoner, kan genere det tekniske udstyr.

Sådan gør du

1. På din computer, tablet eller smartphone skal du finde det trådløse netværk  RegionMIDT-Gaest. Det gør du typisk under 'Indstillinger' på smartphone eller tablet (under Wi-fi) eller via et ikon i nederste højre hjørne på din computerskærm.

2. Logger ind med hotspot.rm.dk. Derefter vil du typisk blive viderestillet automatisk til hjemmesiden hotspot.rm.dk. Hvis du ikke bliver viderestillet automatisk, så åbner du en browser og taster ”hotspot.rm.dk” i adressefeltet.

Der er 3 muligheder for login:

Adgang med NemID


A) CPR-login:

 1. Du indtaster dit navn, CPR-nr og hjemmeadresse-postnr.
 2. Tryk på ”Log ind”
 3. Du har nu adgang til internettet


B) NemID-login - forudsætter at du har dit NemID-nøglekort:

 1. Du vælger fanebladet ”Login med NemID”
 2. Tast bruger-id og adgangskode, og tryk på ”Næste”
 3. Indtast nøgle og tryk ”Log på”
 4. Du har nu adgang til internettet.


C) SMS-login:

 1. Du vælger fanebladet ”Login med SMS”
 2. Du indtaster dit mobilnummer på loginsiden
 3. Du får tilsendt en SMS med engangsadgangskode
 4. Du logger på med mobilnummer og adgangskode
 5. Du har nu adgang til internettet


D) Metoden  ”Login for ansatte” bruges kun af ansatte ved Region Midtjylland.

Varighed
Din internetadgang udløber efter 12 timer, men hvis du ikke bruger din internetadgang i 4 timer, så udløber din adgang, og du skal evt. logge på igen.

For udlændinge
Gæstenet-hjemmesiden findes også i engelsk version. Klik blot på det lille britiske flag øverst til højre.

Udlændinge, som ikke har CPR-nummer eller NemID, kan bruge SMS-login. SMS-login er dog begrænset til alle EU-lande plus Schweiz og Norge.

Vilkår og retningslinjer
Som bruger accepterer du ved login, at du overholder Region Midtjyllands retningslinjer for brug af det trådløse gæstenetværk: Læs retningslinjerne her