Målrettet forløb for dig, der vil skabe innovation med vilje.

 

Har du en god idé til en ny løsning eller et nyt produkt, og har du brug for hjælp til at realisere den? Som ansat i Region Midtjylland har du mulighed for at deltage i forløbet ”Fra Ide til Løsning”, hvor du vil få hjælp til at udvikle og komme videre med din idé.

Forløbet er målrettet sundhedsprofessionelle og andre ansatte i Region Midtjylland, der har fået en god idé til at løse et behov eller udfordring, som de er stødt på i deres hverdag. ”Fra ide til løsning”, ruster deltagerne til at modne og udvikle deres idé, og blive koblet til relevante samarbejdspartnere og støttefunktioner.

”Der er bare mange super gode mennesker her hos os, der brænder for at gøre tingene endnu bedre og ikke bare ‘som vi plejer’... Og det allerbedste er, når vi så møder sådan nogle som jer fra regionen, som kan hjælpe os med det, vi ikke selv kan, og hjælpe os med at få idéerne til at blive virkelighed.”
                      - Klinisk leder

Forløbet fokuserer på, hvordan du kan forvandle DIN idé til en konkret løsning.

Rent praktisk

Gennem ”Fra idé til løsning" kommer du til at arbejde i dybden med din idé. Forløbet bliver tilpasset til deltagernes aktuelle behov og består af fem heldagsworkshops fordelt over 10 uger. Det anbefales at tage en kollega med, således man er to til at arbejde på idéen.

Næste forløb har forventet start i november 2022.

De fem workshops dækker temaer som:

  • Udfoldelse af behov og validering af idé
  • Udviklingsplan og forretningsudvikling
  • Prototyping
  • Konceptudvikling
  • Strategi for de videre skridt og kobling med interne og eksterne
  • samarbejdspartnere
  • ... og meget andet.

Du kommer løbende til at præsentere behov, idé og koncept.