Du kan for øjeblikket søge tilskud fra to puljer hos os: "Europæisk Kulturregion" og "De regionale kulturudviklingsmidler".

Du kan finde ansøgningsskemaer til begge nederst i teksten.

De næste deadlines er:

  • Europæisk Kulturregion opsamlingsrunde:  1. december 2018
  • De regionale kulturudviklingsmidler: 28. januar 2019

Europæisk Kulturregion

Puljen under Europæisk Kulturregion kan søges til arrangementer, der afvikles i forbindelse med den regionale kulturfestival 3.-16. juni 2019.  Læs mere om Europæisk Kulturregion og kulturfestivalen "Genopdag" 3.-16. juni 2019.

Det er de 19 midtjyske kommuner og Region Midtjylland, der i fællesskab udbyder puljen. Hvis du har et publikumsorienteret projekt, der skal løbe af stablen i de uger, er det den, du skal søge.

Festivalen har temaet Genopdag og tre spor, som dit arrangement skal forholde sig til:

  • Børn og unge,
  • Land og by og
  • Bud på fremtiden.

Da denne ansøgningsrunde er en opsamlingsrunde for at få de sidste projekter med, er der begrænsede midler på omkring 800.000 kr. i puljen.

Puljen har særligt fokus på at opnå regional spredning af kulturaktiviteter til de kommuner, der ikke i særlig grad blev tilgodeset i første runde.  Derfor anbefaler vi alle ansøgere at gå i dialog med egen hjemkommunes kulturkonsulenter, før der afsendes en ansøgning.

Læs mere om Europæisk Kulturregion og kriterierne for denne pulje her

De regionale kulturudviklingsmidler

De regionale kulturudviklingsmidler er Region Midtjyllands kulturmidler. De bruges til at skabe udvikling på kunst- og kulturområdet i Region Midtjylland med særligt fokus på at skabe nye netværk, samarbejder og partnerskaber.

Du kan læse mere nedenfor blandt andet om de generelle kriterier for at søge disse midler.

Har du en idé til et udviklingsprojekt, kan du udfylde vores idéskema, som du kan finde her nedenfor.

Det kan du bruge til at få vores sparring på, hvorvidt din idé udfylder kriterierne for et udviklingsprojekt. Vi bestræber os på at give dig svar på din idé inden for tre uger. Du er også altid velkommen til at ringe til os.

Hvis du ønsker at sende en færdig ansøgning inklusive endeligt budget, skal du udfylde skemaet "Endeligt ansøgningsskema til de regionale kulturudviklingsmidler"

Ansøgninger sendes til:groen-vaekst-oplevelser@ru.rm.dk

Idé- og ansøgningsskemaer

Til projektidéer særligt målrettet Europæisk Kulturregions festival 3.-16. juni 2019Idéskema, Europæisk Kulturregion festival (word). Idéskema, Europæisk Kulturregion festival (Mac/pages - skal sendes retur i pdf-format). Frist for indsendelse er 1. december 2018.

De regionale kulturudviklingsmidler
Til projektidéen du gerne vil have sparring på: Idéskema, de regionale kulturudviklingsmidler (word). Idéskema, de regionale kulturudviklingsmidler (Mac/pages - skal sendes retur i pdf-format).

Når du gerne vil ansøge de regionale kulturudviklingsmidler med et færdigt projekt, skal du udfylde dette skema, hvor vi bl.a. beder om et endeligt budget: Endelige ansøgning til de regionale kulturudviklingsmidler (word). Endelige ansøgning til de regionale kulturudviklingsmidler  (Mac/pages - skal sendes retur i pdf-format).

Mail: groen-vaekst-oplevelser@ru.rm.dk

Hvem kan søge tilskud til kulturprojekter?

Hvad kan du søge tilskud til?

Generelle kriterier for kulturtilskud

Genvej til Europa - Central Denmark Culture