De regionale kulturudviklingsmidler


Den næste deadline for ansøgninger til de regionale kulturudviklingsmidler er 28. januar 2019.


De regionale kulturudviklingsmidler er Region Midtjyllands kulturmidler. De bruges til at skabe udvikling på kunst- og kulturområdet i Region Midtjylland med særligt fokus på at skabe nye netværk, samarbejder og partnerskaber.

Du kan læse mere nedenfor blandt andet om de generelle kriterier for at søge disse midler.

Har du en idé til et udviklingsprojekt, kan du udfylde vores idéskema, som du kan finde her nedenfor.

Det kan du bruge til at få vores sparring på, hvorvidt din idé udfylder kriterierne for et udviklingsprojekt. Vi bestræber os på at give dig svar på din idé inden for tre uger. Du er også altid velkommen til at ringe til os.

Hvis du ønsker at sende en færdig ansøgning inklusive endeligt budget, skal du udfylde skemaet "Endeligt ansøgningsskema til de regionale kulturudviklingsmidler"

Ansøgninger sendes til:groen-vaekst-oplevelser@ru.rm.dk

Den næste deadline for ansøgninger til de regionale kulturudviklingsmidler er 28. januar 2019.

Idé- og ansøgningsskemaer

Til projektidéen du gerne vil have sparring på: Idéskema, de regionale kulturudviklingsmidler (word). Idéskema, de regionale kulturudviklingsmidler (Mac/pages - skal sendes retur i pdf-format).

Når du gerne vil ansøge de regionale kulturudviklingsmidler med et færdigt projekt, skal du udfylde dette skema, hvor vi bl.a. beder om et endeligt budget: Endelige ansøgning til de regionale kulturudviklingsmidler (word). Endelige ansøgning til de regionale kulturudviklingsmidler  (Mac/pages - skal sendes retur i pdf-format).

Mail: groen-vaekst-oplevelser@ru.rm.dk

Hvem kan søge tilskud til kulturprojekter?

Hvad kan du søge tilskud til?

Generelle kriterier for kulturtilskud

Genvej til Europa - Central Denmark Culture