Digital kultur i en Corona-tid

I forbindelse med Corona-krisen var de danske kulturinstitutioner lukket for publikum i en længere periode, men kreativiteten levede med succes videre på mange digitale platforme. I rapporten "Digital kultur i en Corona-tid" er der samlet erfaringer og gode råd fra syv danske kulturaktører, som eksperimenterede med digitale formater gennem Corona-krisens første tid.

Rapporten er udarbejdet af Seismonaut for Region Midtjylland.

Hent rapporten Digital kultur i en Corona-tid (april 2020)

Welcome Future: Foreløbige effekter af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017

Fonden Aarhus 2017 satte en række ambitiøse mål, som byggede på de seks strategiske mål fra ansøgningen. For at kunne måle udviklingen, blev der udarbejdet en række nøgleindikatorer.

I hele implementeringsperioden har Fonden Aarhus 2017 systematisk monitoreret aktiviteter på tværs af porteføljeområder for at kunne dokumentere værdien i at investere i kultur og for at kunne lære af processen og gribe mulighederne.

Læs Welcome Future: Foreløbige effekter af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 (pdf)

Gentænk kulturjournalistik

Region Midtjylland, Aarhus 2017, Aarhus Teater og Have Kommunikation har taget initiativ til projektet Gentænk kulturjournalistik.

På baggrund af fire regionale workshops i maj 2016 er der udarbejdet et manifest med anbefalinger og visioner for fremtidens kulturjournalistik.

Læs Gentænk kulturjournalistik manifest (maj 2016, pdf) 

Læs 10 gode råd til hvordan man som institution kan skærpe sin formidling (maj 2016, pdf)

Revideret 19-10-2021