Digital kultur i en Corona-tid

I forbindelse med corona-krisen v arde danske kulturinstitutioner lukket for publikum i en længere periode, men kreativiteten levede med succes videre på mange digitale platforme. I rapporten "Digital kultur i en Corona-tid" er der samlet erfaringer og gode råd fra syv danske kulturaktører, som eksperimenterede med digitale formater gennnem corona-krisens første tid.

Rapporten er udarbejdet af Seismonaut for Region Midtjylland.

Hent rapporten her: Digital kultur i en Corona-tid (april 2020)

Welcome Future: Foreløbige effekter af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017

Fonden Aarhus 2017 satte en række ambitiøse mål, som byggede på de seks strategiske mål fra ansøgningen. For at kunne måle udviklingen, blev der udarbejdet en række nøgleindikatorer.

I hele implementeringsperioden har Fonden Aarhus 2017 systematisk monitoreret aktiviteter på
tværs af porteføljeområder for at kunne dokumentere værdien i at investere i kultur og for at kunne lære af processen og gribe mulighederne.

Læs mere i Welcome Future: Foreløbige effekter af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017

Gentænk kulturjournalistik

Region Midtjylland, Aarhus 2017, Aarhus Teater og Have Kommunikation har taget initiativ til projektet Gentænk kulturjournalistik.

På baggrund af fire regionale workshops i maj 2016 er der udarbejdet et manifest med anbefalinger og visioner for fremtidens kulturjournalistik.

Gentænk kulturjournalistik manifest (maj 2016) 

Hvordan skærper man som institution sin formidling? Og hvordan bidrager man til at styrke den kulturelle offentlighed? 10 gode råd (maj 2016)

Revideret 18-05-2020