Remind er mere end bare videomøder med din behandler. Det er også en samling af støtte- og behandlingsværktøjer, der fungerer både på pc, Mac, smartphone og tablet (Både IOS og Android). Du skal oprettes i Remind for at du kan anvende det, men systemet er gratis at anvende for dig som patient/borger. 

Kommuniker sikkert med din behandler
Der er et besked-modul i Remind, hvor man kan skrive sikre beskeder, der bliver sendt ud i app'en, så man får en lyd når man modtager en besked, på samme måde som ved andre apps. Hvis du hellere vil have en mail om at der er kommet en ny besked, så er det også muligt. Din behandler modtager enten en pushbesked eller en  mail om, at der er kommet en ny besked. Beskedmodulet kan dog ikke bruges til akutte beskeder, så hvis du har akut brug for hjælp, så ring til det nummer du har fået udleveret ved henvisningen til psykiatrien.  

Struktur på din hverdag
Du har mulighed for at få hjælp til at få struktur på din hverdag. Med "kalender-modulet" i Remind kan du sammen med din behandler få hjælp til at planlægge din hverdag, og få app'en til at komme med påmindelser om det du skal huske på de rette tidspunkter.

Et katalog af øvelser specielt til dig
I Remindmodulet "Mine aktiviteter" har din behandler mulighed for at give dig forskellige øvelser på lyd og video, der kan hjælpe dig med at få styr på dine tanker og følelser. De skemaer din behandler plejer at give dig på papir, har du nu også mulighed for at få i en digital version, så du kan arbejde med dem på en tablet eller en pc og som du kan have dem med dig på telefonen, når du har brug for dem. Her er et lille udsnit af de skemaer, vi allerede har digitaliseret.

  • Mestringsskemaer
  • Tic-håndterings-skemaer
  • Vurdering af stemningslejet for bipolare
  • Selvvurderingsskemaer vedr. psykose

Hjælp til at nå dine mål
"Mål-modulet" i Remind giver dig mulighed for sammen med din behandler at opstille dine mål og de delmål, der skal til for at nå målene. Ved hjælp af kalenderen kan du også løbende blive mindet om at vurdere, hvordan det går med at opnå dine mål/delmål.

Få vist din fremgang i en graf
Når du jævnligt udfylder skemaer, der indeholder tal eller vurderinger, kan du på en eller flere grafer få et overblik over, hvordan din udvikling er over en længere periode, og du og din behandler kan ud fra denne udvikling tale om, hvad der skal til for at du kan nå dine mål. Det ser du i "Resultat-modulet".   

Alle dine vigtigste livliner samlet et sted
I "Akutmodulet" i Remind kan du samle alle de vigtigste ting så du kun skal kigge et sted, hvis du får det skidt. Det kunne være en pdf af den strategi du har udarbejdet sammen med din behandler for at kunne håndtere en bestemt følelse eller situation. Det kunne også være en beroligende mp3 lydfil, som du ved plejer at hjælpe dig. Eller et billede af noget, som du har kært, og som gør dig glad at tænke på. Akutmodulet ligger lokalt på din telefon, så selvom du ikke har internetforbindelse, så kan du alligevel hente dine vigtigste livliner, når du har brug for det. 

Fortæl om din hverdag
Der er et dagbogsmodul i Remind, hvor du .f.eks. kan beskrive, hvad der har været godt og hvad der har været mindre godt i dagens løb. Du har også mulighed for at vedhæfte dokumenter af forskellig art. Din behandler har adgang til din dagbog, så du bør kun skrive ting, som du gerne vil at din behandler skal se og hjælpe dig med. Det kan også anvendes som et dialogværktøj, hvor behandleren også skriver i dagbogen og vedhæfter dokumenter, som du har brug for.

Dit Remind - mulighed for individuel tilpasning

Remind kan tilpasses til dit behov. Sammen med din behandler finder I ud af hvad der giver mest mening for at hjælpe dig med din udfordring.