Den maksimale ventetid til:

  • Indgreb (revaskularisering) på grund af påvist hovedstammesygdom er 10 kalenderdage fra den dag, hvor du – på baggrund af information fra det behandlende sygehus om din sygdom og behandlingsmuligheder – har givet samtykke til den konkrete behandling. Den maksimale ventetid er 14 kalenderdage fra den dag, sygehuset har modtaget henvisningen.

 

  • Indgreb (revaskularisering) for svære hjertekramper på grund af forkalkning i hjertets kranspulsårer er 14 kalenderdage fra den dag, hvor du – på baggrund af information fra det behandlende sygehus om din sygdom og behandlingsmuligheder – har givet samtykke til den konkrete behandling. Den maksimale ventetid er 21 kalenderdage fra den dag, hvor sygehuset har modtaget henvisningen.

 

  • Indgreb (revaskularisering) for hjertekramper, der er opstået indenfor 30 dage efter en blodprop i hjertet, er 21 kalenderdage fra den dag, hvor du – på baggrund af information fra det behandlende sygehus om din sygdom og behandlingsmuligheder – har givet samtykke til den konkrete behandling. Den maksimale ventetid er i øvrigt højst 35 kalenderdage fra den dag, sygehuset har modtaget henvisningen. 

 

Læs mere:

Pjece om maksimale ventetider

Bekendtgørelse om maksimale ventetider

Sundhedsloven