om patientrapporterede oplysninger i klinisk praksis


 

Tilmeld dig AmbuFlex Nyt, og få nyhederne direkte i din indbakke

 

 • Klik her, og tilmeld dig AmbuFlex Nyt

  AmbuFlex Nyt er vores nye måde at holde vores samarbejdspartnere opdateret omkring vores PRO-løsninger.

  I nyhedsbrevet vil vi ca. 6 gange om året fortælle om nye PRO-løsninger, test og evalueringer af eksisterende løsninger og dele ud af vores erfaringer med at arbejde med patientrapporterede oplysninger i klinisk praksis.

   

  Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

   


 

Seneste nyheder fra AmbuFlex: • 27-04-2021

  I løbet af april blev hele tre nye PRO-løsninger taget i brug i Region Midtjylland. Derudover har vi taget hul på udviklingen af en ny løsning til patienter med blærekræft.

 • 27-04-2021

  På Onkologisk Afdeling, Regionshospitalet Herning, har de siden september 2020 anvendt en PRO-løsning til patienter med metastatisk brystkræft, der er i pallierende behandling. Overlæge Julia Kenholm oplever, at PRO-data ikke kun er et effektivt redskab for klinikere, men i høj grad også åbner for den ofte svære samtale mellem patient og pårørende.

 • 27-04-2021

  PRO-løsningen DiabetesFlex startede som forskningsprojekt på AUH i 2017 og har indtil nu kun omfattet patienter med type-1 diabetes.
  Erfaringerne er gode, og nu er det besluttet, at løsningen skal udbredes til alle relevante afdelinger i Region Midtjylland og desuden også tilbydes patienter med type-2 diabetes.

 • 27-04-2021

  I de senere år er der sket en betydelig stigning i antallet af akutte patienter. Det skaber et stort pres på akutmodtagelserne og et øget fokus på et højt patientflow, hvor patienter sendes hurtigt videre inden for sundhedsvæsenet eller til eget hjem. Et Ph.d.-projekt skal nu undersøge, om PRO-data kan forbedre forløbet i akutmodtagelsen.

 • 21-01-2021

  Efter en kort udviklingsproces er flere afdelinger snart klar til at tage nye lynudviklede PRO-løsninger i brug.

   

  Løsningerne skal bl.a. hjælpe dem med at følge de patienter, der grundet covid ikke skal møde op på hospitalet.
  Her kan du læse en kort gennemgang af de kommende lynløsninger.
 • 05-01-2021

  Mange patienter har som følge af COVID-19 atter fået udsat eller ændret deres forløb. Men det behøver hverken være tids- eller ressourcekrævende at få udviklet en løsning, så patienten trygt kan følges i hjemmet.

  AmbuFlex og Center for Telemedicin kan rykke hurtigt ud med en skræddersyet løsning, så I kan følge patienters behandling i hjemmet fx med spørgeskemaer, hjemmemålinger og videokonsultationer.