om patientrapporterede oplysninger i klinisk praksis


 

Tilmeld dig AmbuFlex Nyt, og få nyhederne direkte i din indbakke

 

 • Klik her, og tilmeld dig AmbuFlex Nyt

  AmbuFlex Nyt er vores nye måde at holde vores samarbejdspartnere opdateret omkring vores PRO-løsninger.

  I nyhedsbrevet vil vi ca. 6 gange om året fortælle om nye PRO-løsninger, test og evalueringer af eksisterende løsninger og dele ud af vores erfaringer med at arbejde med patientrapporterede oplysninger i klinisk praksis.

   

  Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

   


 

Seneste nyheder fra AmbuFlex: • 15-06-2021

  Efter knap 3 års intensivt arbejde er AmbuFlex' IT-system nu CE-mærket. Processen har resulteret i nye initiativer og arbejdsgange, der alt sammen tjener samme formål – at sikkerheden er i top for både patienter og sundhedsfaglige.

 • 15-06-2021

  AmbuFlex bliver samlingspunktet for regionens PRO-aktiviteter. Her får du bl.a. hjælp, hvis din afdeling ønsker en ny PRO-løsning, hvis implementeringen af en eksisterende løsning halter, eller du mangler sparring omkring PRO og patientkommunikation.

 • 27-05-2021

  Patientrapporterede oplysninger (PRO) kan medvirke til, at patienter bliver inddraget i deres egen behandling, og at deres opfølgning styres af behov frem for faste intervaller. Det har verden fået øjnene op for. Nu skal erfaringerne samles, og her bidrager forskere fra AmbuFlex, Hospitalsenheden Vest.

 • 12-05-2021

  På Onkologisk afdeling, Hospitalsenheden Vest har de igennem et halvt år anvendt patientrapporterede oplysninger (PRO) til at screene ældre patienter med kræft. Det giver indsigt i patientens funktionsniveau og helbredsstatus og i sidste ende bedre mulighed for at tilbyde den optimale behandling til den enkelte patient.

 • 27-04-2021

  I løbet af april blev hele tre nye PRO-løsninger taget i brug i Region Midtjylland. Derudover har vi taget hul på udviklingen af en ny løsning til patienter med blærekræft.

 • 27-04-2021

  På Onkologisk Afdeling, Regionshospitalet Herning, har de siden september 2020 anvendt en PRO-løsning til patienter med metastatisk brystkræft, der er i pallierende behandling. Overlæge Julia Kenholm oplever, at PRO-data ikke kun er et effektivt redskab for klinikere, men i høj grad også åbner for den ofte svære samtale mellem patient og pårørende.