- forskning målrettet på at hjælpe patienter med ondt i skulderen


Hvis du har problemer med skulderen og derfor henvises til undersøgelse på en af de ortopædkirurgiske afdelinger i Region Midtjylland vil du i forbindelse med undersøgelsen blive bedt om at udfylde et spørgeskema.

Spørgeskemaet er en del af Skulder Interventions Projektet (SIP). Det er et forskningsprojekt som omfatter alle dele af indsatsen for skulderpatienter. Det er vigtigt at understrege at forskningsprojektet består af flere forskellige dele som samlet set skal medvirke til at gøre behandlingen af den enkelte skulderpatient så god som overhovedet mulig.

En særlig del af forskningsprojektet fokuserer på at hjælpe alle skulderpatienter, der er blevet opereret, med at vende tilbage til arbejdet på normal vis efter skulderoperation og genoptræning.

Desuden er der tilknyttet to ph.d. projekter til det samlede forskningsprojekt.

For at gøre siden så overskuelig som mulig er informationen opdelt i to dele. En del som henvender sig til patienter med alle de informationer som kan være relevante. Den anden del henvender sig i højere grad til fagfolk som ønsker at vide mere om projektet. Under menupunktet kontakt findes der kontaktoplysninger på de forskere og medarbejdere der er tilknyttet SIP.