Debat
Alle kan skrive skrive deltage i Hospitalsdebatten. Alle kan læse, alle kan skrive nye indlæg og alle kan kommentere det, der står på debatsiden.
 
Men indlæg og kommentarer skal være skrevet med respekt for andre: De må ikke være injurierende, racistiske eller på anden måde krænkende overfor andre. Heller ikke i sprogbrugen.

Debatsidens formål er at skabe en platform for dialog om fremtidens hospitalsvæsen. Vi forventer derfor, at kommentarer og indlæg opfylder en funktion i denne dialog. Debatredaktøren vil fjerne kommentarer, som strider imod dette formål. For at borgere og andre kan kikke blogredaktøren over skulderen, vil fjernede kommentarer, der blot er i strid med bloggens retningslinier men ikke er krænkende eller i strid med gældende lovgivning, være tilgængelige et andet sted på hjemmesiden.

Anonyme indlæg bliver ikke accepteret. Den der skriver et indlæg skal angive sit navn samt om muligt sin mailadresse. Mailadressen er kun tilgængelig for debatredaktøren.

Region Midtjylland forbeholder sig ret til at slette indlæg og kommentarer, der er anstødelige, strider mod god tone eller gældende lovgivning.

Kommercielle henvisninger til produkter og sevices som ikke er relateret til indlægget eller kommentarens indhold bliver fjernet.