Alle blodprøver, som hospitalet bestiller, skal tages på et af de regionale blodprøvesteder. Gælder kun for borgere, der bor i Region Midtjylland.

Som patient kan du vælge det blodprøvested, der passer dig bedst. Hvis du trykker på et af ikonerne på kortet nedenfor, finder du oplysninger om, hvordan du bestiller tid det pågældende sted samt adresse. Du kan også finde oplysningerne i menuen.

OBS! Vær opmærksom på at følge Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer for corona-virus når du har en tid på hospitalet. Brug hotlinen 70 20 02 33 eller læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, hvis du har spørgsmål

Du kan bestille tid til blodprøvetagning på booking.rm.dk

HUSK - blodprøver som din egen læge bestiller, kan du få taget hos din egen læge eller på et af de regionale blodprøvesteder.

Gå til undtagelser. Gå til undtagelser. Gå til undtagelser. Gå til undtagelser. Gå til undtagelser. Gå til undtagelser. Gå til undtagelser. Gå til undtagelser. Gå til undtagelser. Gå til Allingåbro. Gå til Brande. Gå til Ebeltoft. Gå til Grenaa. Gå til Hammel. Gå til Gødstrup. Gå til Holstebro. Gå til Horsens. Gå til Lemvig. Gå til Odder. Gå til Randers. Gå til Ringkøbing. Gå til Rønde. Gå til Silkeborg. Gå til Skanderborg. Gå til Skive. Gå til Tarm. Gå til Viborg. Gå til Aarhus. Gå til kort med de regionale blodprøvesteder.