Med mere end 540 ansatte er Region Midtjyllands It-afdeling blandt landets største. Vi står for hele leverancekæden: fra udvikling, design og projekt, til drift, Product Management og support. Vi har også et stort Business Intelligence område, og et center for telemedicinske løsninger.

 

Følg os på LinkedIn

Kom tæt på hverdagen i It-afdelingen, når du følger vores LinkedIn. Vi deler stort og småt, både om hverdagen som medarbejder og om alle de spændende projekter, vi har gang i.

PERSPEKTIV på digitalisering

PERSPEKTIV er for dig, der er nysgerrig. Dig, der gerne vil have indsigt i og viden om, hvordan Region Midtjylland arbejder med at digitalisere sundhedsvæsnet. Læs mere om PERSPEKTIV her.


Billede til perspektiv.PNG

Kom med på It-holdet!


Få et job med hjerte og hjerne hos it-afdelingen i Region Midtjylland. Mød nogle af vores faglige profiler og bliv klogere på vores samarbejdsværdier på vores karrieresite.

Big data og sundhed


Kunstig intelligens, machine learning og big data. Det er ikke fiktion, det er virkelighed! Vores Business Intelligence afdeling laver algoritmer og datarapporter til at forudsige morgendagens udfordringer.

Sundhed på distancen


Center for telemedicin i Region Midtjyllands it-afdeling laver digitale løsninger til behandling og overvågning af sygdom på distancen, blandt andet i samarbejde med kommuner og praktiserende læger.

Vi tænker nationalt


De fem danske regioner samarbejder i Regionernes Sundheds-it, RSI, om digitale løsninger, it-infrastruktur og strategier og retning for fremtiden. RSI opdaterer en fælles projektoversigt.

Revideret 17-03-2023