Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Region Midtjylland er netop blevet kåret som landets bedste til børne- og ungdomspsykiatri.



Nyhedsavisen Dagens Medicin har netop udpeget landets bedste afdelinger inden for psykiatrien


Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Region Midtjylland er netop blevet kåret som landets bedste til børne- og ungdomspsykiatri. Det er Dagens Medicin, der har kåret landets bedste psykiatriske afdelinger og placeret Region Midtjylland på en flot 1. plads.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center har afdelinger i Herning, Risskov og Viborg, og 1. pladsen er gået til Region Midtjylland på grund af centrets størrelse og kapacitet. Netop størrelsen betyder mange tilbud om behandling og udredning for patienterne. Det har også talt med i den positive bedømmelse, at afdelingen har et akut beredskab, og det er der, flest fagpersoner ville vælge at blive behandlet eller lade deres pårørende behandle, hvis de skulle vælge.

Det er ikke kun inden for børne- og ungdomspsykiatrien, at Region Midtjylland har fået en flot placering. Inden for voksenpsykiatrien ligger tre af regionens psykiatriske afdelinger blandt de 15 bedste i landet. Risskov indtager en 2. plads, mens regionspsykiatrierne i Herning og Holstebro indtager henholdsvis 6. og 12. pladsen.

- Jeg er stolt over og meget glad for vores fine placering. Det viser, at medarbejderne i psykiatrien gør et flot stykke arbejde, der gør en forskel, siger driftsdirektør for psykiatri- og socialområdet Gert Pilgaard.

Flere oplysninger
Ledende centeroverlæge Jens Buchhave, tlf. 7789 4365
Driftsdirektør for Psykiatri og Social, Gert Pilgaard, tlf. 8728 4210 / 4036 0141

Kontaktoplysninger på alle regionsrådets medlemmer.