30.01.08: Region Midtjylland og de 19 kommuner i regionen sender i disse dage deres formand, borgmestre og en række embedsmænd til Bruxelles, hvor de besøger ”Central Denmark EU Office,” – EU-kontoret, som Regionen og kommunerne driver i fællesskab.



Region Midtjylland og de 19 kommuner i regionen sender i disse dage deres formand, borgmestre og en række embedsmænd til Bruxelles, hvor de besøger ”Central Denmark EU Office,” – EU-kontoret, som Regionen og kommunerne driver i fællesskab.

Formålet med besøget er at høre om de mange muligheder for samarbejde, netværk, vidensdeling og støtte i EU-systemet, som kan komme regionen og kommunerne til gode. Kontoret er dannet med det klare mål at sikre borgere, virksomheder, organisationer og institutioner i Midtjylland størst muligt udbytte af EU-samarbejdet. På programmet for besøget står bl.a. en række møder med danskere centralt placeret i Europa-kommissionen og Europa-Parlamentet, herunder Poul Nyrup Rasmussen og den danske EU-ambassadør.

”Central Denmark EU Office” blev etableret for et år siden og de midtjyske politikere og embedsmænd skal derfor også benytte lejligheden til at drøfte kontorets fremtidige strategi.

Læs mere om kontoret på www.centraldenmark.eu

Se programmet for borgmestrenes besøg
Se deltagerlisten