Som den eneste af Region Midtjyllands virksomheder har midtVask deres tredje udmærkelse i hus.


Som den eneste af Region Midtjyllands virksomheder har midtVask deres tredje udmærkelse i hus.

Pernille Lundvang, leder af vaskeriet midtVask fortæller tydeligt stolt, at vaskeriet netop blevet arbejdsmiljøcertificeret. Det blev fejret med kylling, salat og koldskål til alle medarbejderne.


foto: Michael Harder

midtVask er den eneste af Region Midtjyllands virksomheder, der både er arbejdsmiljøcertificeret og miljøcertificeret efter standarderne DS/OHSAS 18001, Bekendtgørelse 923 og ISO 14001.
Vaskeriet har tidligere fået priser for arbejdet med at opnå imponerende resultater omkring arbejdsmiljø. I 2007 modtog midtVask således både MIA prisen og Netværksprisen.
Et synligt bevis på det varme arbejdsmiljø er, at korttidssygefraværet er på omkring 2 ½ procent.

Godt arbejdsmiljø giver tilfredse kunder
En arbejdsplads, der gør sig umage for at skabe et rart miljø at arbejde i, giver også kunderne fordele.
- Som driftschef ved jeg, at der er en sammenhæng mellem arbejdsmiljø, personalets trivsel og den kvalitet der bliver leveret til kunderne. Som kunde hos midtVask har vi en interesse i, at der er en god trivsel hos medarbejderne, for så bliver varen bedst, siger cheflæge på Regionshospitalet Silkeborg, Christian Møller-Nielsen.

Pernille Lundvang, leder af vaskeriet midtVask fortæller tydeligt stolt, at vaskeriet netop blevet arbejdsmiljøcertificeret. Det blev fejret med kylling, salat og koldskål til alle medarbejderne. midtVask er den eneste af Region Midtjyllands virksomheder, der både er arbejdsmiljøcertificeret og miljøcertificeret efter standarderne DS/OHSAS 18001, Bekendtgørelse 923 og ISO 14001. Vaskeriet har tidligere fået priser for arbejdet med at opnå imponerende resultater omkring arbejdsmiljø. I 2007 modtog midtVask således både MIA prisen og Netværksprisen. Et synligt bevis på det varme arbejdsmiljø er, at korttidssygefraværet er på omkring 2 ½ procent. En arbejdsplads, der gør sig umage for at skabe et rart miljø at arbejde i, giver også kunderne fordele. - Som driftschef ved jeg, at der er en sammenhæng mellem arbejdsmiljø, personalets trivsel og den kvalitet der bliver leveret til kunderne. Som kunde hos midtVask har vi en interesse i, at der er en god trivsel hos medarbejderne, for så bliver varen bedst, siger cheflæge på Regionshospitalet Silkeborg, Christian Møller-Nielsen.

Det Norske Veritas - DNV - har stået for certificeringen har rosende ord til midtVask. De siger blandt andet:

- Der er et stort engagement blandt virksomhedens medarbejdere. Det er positivt at møde så åbne, engagerede og kompetente medarbejdere.

- Der er lavet en god kortlægning af de ergonomiske forhold og der er indført en omfattende jobrotation.

- Der er lavet imponerende gode løsninger på det tekniske/sikkerhedsmæssige område.