Regionshospitalet Viborg
Lene H. Rindom (48) er ansat som oversygeplejerske for ortopædkirurgisk afdeling på Regionshospitalet Viborg.

Som oversygeplejerske får Lene Rindom det overordnede sygeplejefaglige ansvar for ortopædkirurgisk afdeling, og hun indgår i afdelingens Tryk for at hente billedet af Lene Rindum i højere opløsning - Foto: Regionshospitalet Viborg ledelse sammen med ledende overlæge Magne Juhl.

Stillingen som oversygeplejerske blev ledig efter Bodil Fransgård, som afgik ved døden i foråret. I en periode har klinisk udviklingsansvarlig sygeplejerske Vibeke N. Larsen fra hospitalets kvalitets- og uddannelsesafdeling vikarieret i stillingen.

Lene Rindom kommer fra Regionshospitalet Silkeborg, hvor hun siden 2006 har været oversygeplejerske for organkirurgisk afdeling og gynækologisk/obstetrisk afdeling. Hun er uddannet som sygeplejerske på Århus Amtssygehus og har gennemført Danmarks Sygeplejerske Højskoles diplomstudium i ledelse. Hun blev Master of Public Health (MPH) fra Aarhus Universitet i 2005.

Lene Rindom har tidligere været afdelingssygeplejerske i skade-modtageafdelingen på Århus Amtssygehus - og senere i den fusionerede skadestue på Århus Sygehus. Hun har herunder været medansvarlig for at udvikle og indføre Århus Amts sygeplejebetjente telefonvisitation til skadestuerne - et koncept, som Region Midtjylland p.t. arbejder på at indføre på alle regionens skadestuer. Lene Rindom var en af frontfigurerne i pionérarbejdet med at oprette Danmarks første "Center for voldtægtsofre" ved Århus Amtssygehus.

Lene Rindom har delvist påbegyndt sit arbejde i Viborg, men officielt starter hun den 1. december.

Foto: Regionshospitalet Viborg