Regionsrådets temamøder behandler typisk aktuelle emner, som regionsrådet skal behandle på et af sine kommende møder. Mandag den 23. januar handler mødet om patienter med flere forskellige sygdomme og regler og love for byggeri



Patienter med flere forskellige sygdomme
Hvilke særlige problemer har patienter med flere forskellige sygdomme? Det midlertidige udvalg vedrørende multisygdom gør den 23. januar status på et temamøde i regionsrådssalen i Viborg.

Afrapporteringen bliver fremlagt af udvalgsformand Henrik Gottlieb Hansen (A). Efter ham følger indlæg om, hvor mange patienter der lider af flere forskellige sygdomme, og de udfordringer patienterne har.

Love og regler for byggeri i Region Midtjylland
Der bliver næsten konstant bygget til eller om - eller helt fra bunden - et sted i Region Midtjylland. Lige nu bliver der fx bygget hospitaler i både Aarhus og Gødstrup. Også i Viborg bliver der bygget - for over en milliard kroner.

På temamødet fortæller bygningschef Klavs Bjerre om de regler og love, som gælder i byggeriets forskellige faser.

Efterfølgende fortæller advokat Tina Braad, Holst advokater, om alt det, der går forud for byggeriet: udbud, tilbud og udvælgelse.

Rundvisning på Viborg Rådhus
Op til temamødet er regionsrådet inviteret til en rundvisning på Viborg rådhus fra kl. 12.00-13.45.

  • Program for temamødet

Temamødet foregår i Regionsrådssalen i Viborg, Skottenborg 26, Viborg, mandag den 23. januar fra kl. 14.00 til ca. 16.00.

Pressen er velkommen til at deltage i hele eller dele af temamødet.

Flere oplysninger