DNV-Gødstrup inviterer igen til spændende workshops om morgendagens hospital.


DNV-Gødstrup inviterer igen til spændende workshops om morgendagens hospital.

Det kommende borgermøde vil skille sig ud fra det sædvanlige. Deltagerne i Innovationsstalden vil kunne bevæge sig rundt i modeller af standardbadeværelser, børnestue og kuvøsestuer. Der vil også blive holdt workshops om foyer – og venteområder, kapel- og kirkerum, og der bliver stillet skarpt på de behov og ønsker, som fremtidens patienter har til IT-løsninger og velfærdsteknologi.

Der er ved at blive lagt sidste hånd på planlægningen af de workshops, som skal give patienter, pårørende og borgere en ny mulighed for at forme indholdet af DNV-Gødstrup, når Innovationsstalden slår dørene op til borgermøde om morgendagens hospital den 29. maj.

Der er mulighed for at deltage i op til tre workshops i løbet af aftenen

Flere af disse workshops vil foregå i modellerne, hvor der kan flyttes rundt på vægge og inventar, så det passer til de behov, som kommer frem på dagen.

- Vi tror på, at vi kan lave et mere dynamisk og spændende forløb på flere af vores workshops, end vi har gjort før, fortæller Jeanette Henriksen, der er kvalitetskonsulent i projektsekretariatet for DNV-Gødstrup og tovholder på aftenens arrangement.

- Vores erfaring med medarbejdere er, at når de kommer ud i Innovationsstalden og prøver de fremtidige lokaler af i virkelig størrelse, så dukker der helt andre løsninger og indfald op, som vi ikke har set, når de blot tænker over udfordringerne ud fra en tegning. Vi håber, at det samme er tilfældet med patienter og pårørende. Det ville være en kæmpe gevinst for byggeriet, siger Jeanette Henriksen.

Alle er velkomne ved borgermødet, der bliver afholdt:

d. 29. maj 2012
Fra kl. 17.30 til 21.00
I Innovationsstalden
Næstholtvej 11
7400 Herning

Der bliver serveret sandwiches og noget at drikke ved ankomsten, og den første runde af workshops begynder kl. 18.

Hvis du gerne vil tilmelde dig arrangementet, så er der flere forskellige muligheder.

På hjemmesiden www.dnv.rm.dk/borger, findes en formular, hvor du blot skal skrive navn og email-adresse.

Du kan også sende en e-mail til kvalitetogudvikling@vest.rm.dk  

Hvis man får meldt sig til og bruger en aften på morgendagens hospital, så er det med udsigt til at få sine ideer med hele vejen igennem resten af byggeprocessen.

- De input som vi har fået fra patienter, pårørende og borgere på de sidste to borgermøder, i 2011 og 2010, er blevet videregivet til arkitekterne, der skal bygge hospitalet. Nu hvor vi er kommet længere i byggefasen, og vi skal til at placere og indrette rummene, har vi brug for borgernes nye ideer og indtryk, siger Jeanette Henriksen.

Flere informationer
  • Jeanette Henriksen, Kvalitetskonsulent, projektsekretariatet for DNV-Gødstrup: 3046 3677
  • Bente Fjordside, Arbejdsmiljøkonsulent, projektsekretariatet for DND-Gødstrup: 2222 8935
  • Brian Borg Andersen, Kommunikationsmedarbejder, projektsekretariatet for DNV-Gødstrup: 2183 3817