Bent Hansen har onsdag orienteret regionsrådet i Region Midtjylland og Danske Regioners bestyrelse om, at han er i behandling på Aarhus Universitetshospital., Han vil være tilbage i begyndelsen af august.

Jeg har i dag orienteret Danske Regioners bestyrelse og regionsrådet i Region Midtjylland om, at jeg er i behandling på Aarhus Universitetshospital, Kirurgisk afdeling P, og skal opereres den 25. maj. Jeg skal herefter forholde mig i ro i en måned.

Jeg er derfor sygemeldt i perioden indtil 1. juli. Derefter holder jeg ferie og forventer at være tilbage i fuld vigør i begyndelsen af august.

I min fraværsperiode vil Carl Holst i sin egenskab af næstformand være fungerende formand for Danske Regioner, og jeg har foreslået, at bestyrelsen udpeger Ulla Astman til at indgå i Danske Regioners forhandlingsdelegation ved de forestående økonomiforhandlinger og trepartsforhandlinger.

I regionsrådet for Region Midtjylland vil 1. næstformand Bente Nielsen være fungerende formand fra 25. maj til 1. juli, og Leif Mørck vil blive indkaldt som suppleant for mig til regionsrådet.

Med venlig hilsen
Bent Hansen
Regionsrådsformand