12-12-2014



Tre behandlingsformer på Hospitalsenheden Horsens er netop blevet kåret som landets bedste af tidsskriftet Dagens Medicin

Dagens Medicin har netop udpeget, hvor i landet vordende mødre og hospitalspatienter får den bedste behandling.

Hospitalsenheden Horsens indtager en førsteplads inden for tre områder: Fødsler, udskiftning af hofter samt operationer af navle- og arbrok.

Læs også:

- På medarbejdernes vegne er jeg meget stolt af, at vi kommer ud som landets bedste inden for tre forskellige områder. For man kan kun blive nummer ét, hvis alle gør sig umage og arbejder godt sammen om de gode patientforløb, siger sygeplejefaglig direktør Inge Pia Christensen fra Hospitalsenheden Horsens og sender en stor tak til hele personalestaben for en flot indsats.

Høj behandlingskvalitet bag kåringen
Bag førstepladserne i kåringen fra Dagens Medicin ligger tal for både behandlingskvalitet, patienttilfredshed og omdømme målt blandt kolleger på landets øvrige hospitaler.

Behandlingskvaliteten har vægtet 80 pct. i undersøgelsen, og patienttilfredshed og omdømme hver 10 pct. Selve behandlingskvaliteten er opgjort på baggrund af tal fra de kliniske, nationale databaser.

Hospitalsenheden Horsens er blevet vurderet på i alt 22 behandlingsformer og ligger samlet set på en 7. plads blandt landets 13 mellemstore hospitaler. 

Ser man på behandlingskvaliteten alene, ligger Hospitalsenheden Horsens på en femteplads blandt hospitaler i samme kategori.

Yderligere oplysninger:
Inge Pia Christensen
Sygeplejefaglig direktør
inge.pia.christensen@horsens.rm.dk
mobil: 3092 2404.



opdateret: 12-12-2014

Billeder til download kan frit anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af indholdet i denne pressemeddelelse, når Region Midtjylland anføres som kilde