22.06.2016

Mette Jensen rykker et skridt frem og bliver Region Midtjyllands nye økonomidirektør.

Region Midtjyllands nye økonomidirektør har allerede inden sin første arbejdsdag et indgående kendskab til koncernen. Som nuværende souschef og konstitueret direktør har Mette Jensen været ansat i Koncernøkonomi siden 2009, heraf de seneste fem et halvt år med plads i ledelsen af Koncernøkonomi.

På den baggrund har Mette Jensen allerede et nært forhold til koncernens ledergruppe, ligesom hun også i landsdækkende sammenhænge er en velkendt repræsentant for midtjyske interesser.

- Jeg er rigtig glad og tilfreds med at se Mette i økonomidirektørens stol, siger regionsdirektør Jacob Stengaard Madsen. Både som souschef og som konstitueret direktør har hun vist sit værd for organisationen. Hun er for eksempel dybt involveret i at udvikle vores nye økonomiske målstyring, uddyber regionsdirektøren.

Region Midtjylland er i gang med et økonomisk fokusskifte, hvor koncernen fremover vil styre efter målepunkter, der giver mening i et patientperspektiv.

- Udviklingen af økonomistyringen og skiftet fra kvantitet til mere patientnære sigtepunkter har optaget mig meget, siger Mette Jensen, som tror på samarbejde og dialog som vejen til mere sundhed for pengene.

Mette Jensen er 48 år og bor på gård nord for Viborg. Hun afløser Per Grønbech, der tidligere på året valgte at skifte til en stilling som seniorkonsulent.


Flere oplysninger

  • Mette Jensen, økonomidirektør, tlf. 7841 0402 / 2026 4358
  • Jacob Stengaard Madsen, regionsdirektør, tlf. 7841 0020 / 2911 2169