Kåringen af Regionshospitalet Holstebro som Danmarks bedste "lille" hospital blev onsdag den12. december fejret ved en reception, som bød på store smil, masser af latter og ikke mindst julegodter.

Chefredaktør Kristian Lund, Dagens Medicin, mødte op med et diplom, som symbol på den store hæder. Han lagde i sin tale vægt på, at han mente en overvejende grund til kåringen af Regionshospitalet Holstebro er, at personalet har et stærkt sammenhold og at der hele vejen gennem organisationen Hospitalsenheden Vest er gode og konstruktive ledere.

Hospitalsdirektør Henning Vestergaard modtog diplomet og gav det straks videre til ledende overlæge for neurologien, Karin Geisler, som takkede på vegne af alle afdelingsledelser for de hædrede afdelinger.

Herefter blev diplomet overrakt til suppleanten for HMUs næstformand, Marianne Bjørn, som takkede på personalets vegne og med et glimt i øjet opfordrede personalet til at fortsætte det gode arbejde, så resten af Hospitalsenheden Vest har noget at leve op til.

Receptionen slutte af med en tale af hospitalsdirektør Henning Vestergaard, som derefter med hjælp fra cheflæge Per Østergaard Jensen og chefsygeplejerske Ida Gøtke delte buketter ud.