22.01.07: 

Region Midtjylland indvier onsdag den 24. januar 2007 Regionshuset Århus. Regionshuset bliver arbejdsplads for op mod 230 medarbejdere med opgaver inden for f.eks. sundhed, HR og IT.

Indtil for nylig blev bygningen på Olof Palmes Allé 15 i den nordvestlige del af Århus blandt andet anvendt af Århus Amt. Men efter årsskiftet står der Region Midtjylland på skiltet ved indgangen og den officielle åbning finder sted onsdag den 24. januar kl. 11.15.

Regionsrådsformand Bent Hansen og borgmester i Århus Kommune Nicolai Wammen byder ved den lejlighed velkommen til de 230 medarbejdere, til byen Århus og til Region Midtjylland som ny myndighed og ny arbejdsplads.

De fire regionshuse bliver betragtet som ligeværdige dele af den nye regionale administration.

– Decentralisering, bæredygtighed, effektivitet og sammenhængskraft er nøgleord for både politikere og ledelse, siger regionsrådsformand Bent Hansen i anledning af åbningen i Århus.

– Og med medarbejdere, der hver især bruger øjne og ører, hvor de arbejder og bor, har vi de bedste chancer for at være virkeligt til stede over alt i regionen. - Ikke bare af navn men bestemt også af gavn, vurderer formanden.

Region Midtjylland får i alt fire regionshuse. Med onsdagens åbning af Regionshuset Århus er tre af husene indviet; Holstebro, Viborg og Århus. Den 21. marts kl. 10.00 følger indvielse af Regionshuset Horsens. Men først for står altså Århus på onsdag kl. 11.15.


Yderligere information:
Bent Hansen, regionsrådsformand, tlf. 8728 5010 eller 4031 3707
Bo Johansen, regionsdirektør, tlf. 8728 5020

Region midtjylland Kommunikation dækker begivenheden og tilbyder onsdag eftermiddag pressen billeder fra åbningen. Kontakt evt. journalist Mette Breinholdt på tlf. 8728 5823