Sygehusvaskeri får nyt navn I forbindelse med overgang til Region Midtjylland får også Århus Amts Vaskeri nyt navn. Det markeres ved en reception den 9. januar. Vaskeriet, der fremover får navnet midtVask, bliver officielt navngivet af regionsrådsformand Bent Hansen.

05.01.07: Med overgangen til Region Midtjylland får også Århus Amts Vaskeri nyt navn. Det markeres ved en reception den 9. januar.

Vaskeriet, der fremover får navnet midtVask, bliver officielt navngivet af regionsrådsformand Bent Hansen.
Formanden vil forinden blive vist rundt på vaskeriet, der igennem en årrække har indtaget positionen som Danmarks mest effektive sygehusvaskeri. Vaskeriet er en selvstændig virksomhed, som blandt andet har serviceret samtlige sygehuse i Århus Amt.
- Der er ikke ændret på kundekredsen i forbindelse med overgang til Region Midtjylland, vi servicerer stadig de samme sygehuse som hidtil, forklarer vaskerichef Pernille Lundvang, midtVask.

I forbindelse med receptionen er der premiere på en præsentationsfilm om vaskeriet.

- Vi er stolte af vores arbejdsplads og vi vil gerne med filmen dokumentere, at der er vægt bag ordene, når vi siger, at vi både har arbejdsglæde, mangfoldighed, effektivitet, et godt miljø og ikke mindst en god kundeservice, forklarer Pernille Lundvang, der i den kommende tid også får til opgave at sætte nyt logo på såvel patienttøj som uniformer til de ansatte.

- Vi har netop bestilt 500.000 transfers, med ”Region Midtjylland”. De skal sættes på såvel personale-uniformer som patienttøj, forklarer vaskerichefen, idet hun understreger, at der vil ske en glidende overgang til uniformer med det nye logo i takt med, at de gamle uniformer slides op.

Receptionen finder sted hos midtVask, bygning 21, Århus Sygehus, Nørrebrogade, den tirsdag den 9. januar kl. 13.30.


Yderligere oplysninger:
Vaskerichef Pernille Lundvang, tlf. 8949 3857