Henrik Dam Kristensen (A), medlem af EU-parlamentet og Henning Jensen (A), medlem af Regionsrådet i Region Midtjylland besøger mandag Regionshospitalet Horsens. De to skal blandt andet se det Interaktive Hospital, som er et højteknologisk projekt der på en unik måde blandt andet forebygger fejl og utilsigtede hændelser.

Besøget ligger i forlængelse af et tidligere besøg på Regionshospitalet Brædstrup for tre måneder siden, hvor Henrik Dam Kristensen og Henning Jensen besøgte Center for rehabilitering, Livsstilscentret, Medicinsk ambulatorium og Friklinikken.

Nu er turen kommet til Regionshospitalet Horsens, hvor de to politikere skal høre noget om de initiativer og udfordringer hospitalet står over for i forbindelse med dets nye rolle i Region Midtjylland. Politikerne skal også præsenteres for nogle af Regionshospitalets spydspidsfunktioner inden for skulder- og kikkertkirurgi og hospitalets arbejde med behandlingen af kroniske patienter.

Derudover fremvises den nye fælles akutte modtageenhed, det gennemgribende renoveringsprojekt på medicinsk sengeafdeling P7, Dagkirurgisk Center og det Interaktive Hospital, som er et højteknologisk projekt der på en unik måde blandt andet forebygger fejl og utilsigtede hændelser.

Flere oplysninger:

Hospitalsdirektør Niels Nørgaard Pedersen, tlf. 7927 4401
Cheflæge Steen Friberg, tlf. 7927 4402
Chefsygeplejerske Anna Birte Sparvath, tlf. 7927 4403