Prominente og anerkendte rådgivningsfirmaer pryder listen over de fire hold, som forretningsudvalget i Region Midtjylland netop har godkendt til at gå videre i konkurrencen om at blive rådgivere for Danmarkshistoriens største hospitalsbyggeri: Det Nye Universitetshospital i Århus.

De fire rådgiverhold er valgt mellem i alt otte ansøgere. Hver især rummer holdene store og velrenommerede virksomheder inden for arkitektur, ingeniørarbejde og planlægning, der er gået sammen i nye konstellationer for at matche kravene i udbudsmaterialet. Også vægtige udenlandske firmaer fra England, Norge, Sverige, Frankrig, Skotland og USA er blandt deltagerne i de fire hold.

- En så stor opgave, som Det Nye Universitetshospital i Århus, kræver virkelig vægtige medspillere. Derfor er det meget tilfredsstillende, at så stærke kompetencer har budt ind på opgaven, siger projektchef Morten Weise Olesen.


Det Nye Universitetshospital i ÅrhusNy udbudsform

Se billedet i høj opløsning

Region Midtjylland har valgt at sende opgaven med at rådgive om hospitalsbyggeriet i en ny form for EU-udbud: Konkurrencepræget dialog.

Udbudsformen indebærer, at de fire rådgiverhold, der nu er prækvalificerede, skal indgå i den videre proces med at udforme det endelige udbudsmateriale, som de efterfølgende er alene om at kunne byde på.

Holdene skal afleveres deres endelige tilbud i begyndelsen af september. Den 12. december tager regionsrådet endelig stilling til hvilket af de fire rådgiverhold, der ender med at få opgaven.

Yderligere oplysninger

Projektchef Morten Weise Olesen: 8728 4800 / 4082 9107 morten.weise@stab.rm.dk

Hent PDF-filer med flere information:

    Fakta om udbud.pdf    

    Navne på prækvalificerede.pdf    

    Pressemeddelsen.pdf