Fire politikere har åbnet deres egen blog her på regionens hjemmeside. Gennem bloggen glæder de sig til at komme i dialog med borgerne. Tove Videbæk (KD) er en af bloggerne. Hun forudser bloggen vil gøre det lettere for hende, at give respons på de ting der sker. Nu og her.

Politikerne i Region Midtjylland ønsker dialog med borgerne, og nu tager fire regionsrådsmedlemmer et nyt middel i brug.
Fra i dag åbner de hver en blog på regionens hjemmeside.
En blog er en slags dagbog på nettet, hvor blogejeren kan lufte sine overvejelser og holdninger, og hvor læserne kan kommentere og diskutere dem med politikeren.
Alle politikerne i regionsrådet har fået mulighed for at åbne deres egne blok på regionens hjemmeside. De fire første, der har taget imod muligheden er Anne V. Kristensen (V), Henrik Qvist (Enl), Jonas Dahl (SF) og Tove Videbæk (KD).

Ser frem til dialog
”Jeg glæder mig meget til at komme i dialog med læserne om stort og småt”, skriver Anne V. Kristensen på sin blog. Og hendes holdning deles af de øvrige bloggere.
- Med den størrelse regionen har, kan det være svært at nå ud til alle gennem møder. I den sammenhæng er bloggen et godt redskab til at fastholde dialogen med borgerne, siger Jonas Dahl.
Tove Videbæk forudser, bloggen vil gøre det lettere for hende, at give respons på de ting, der sker. Nu og her.
- Samtidig får vi en bedre mulighed for at forklare, hvorfor vi nu har taget den eller den beslutning, siger hun.
Henrik Qvist lover i sit første blog-indlæg, at han vil holde fast i dialogen.
”Selvom jeg flere gange om måneden får e-post, der fastslår (hvis jeg selv skulle have glemt det), at jeg er et dogmatisk betonhoved, der systematisk undertrykker friheden og samtidig er et planøkonomisk kommunistsvin – skal jeg med opøvelsen af al min demokratiske forståelse forsøge at være åben for alle spørgsmål og kommentarer, der tåler dagens lys :-)”, skriver han.
Se politikernes blogs