Regionsrådet er dybt imponeret over den indsats personalet på Regionshospitalet lægger for dagen. Alle regionens hospitaler overholder målet om, at patienter mistænkt for hoved, hals og lungekræft maksimalt skal vente to hverdage, før de er gennem første undersøgelse. -Som politikere er vi godt klar over, at vi kan tale og tale. Men uden Jer sker der jo ikke noget med patienterne, sagde regionsrådets formand Bent Hansen da han delte roser ud til personalet på Regionshospitalet Randers. På billedet medarbejderne i Skejby lige fået roser af næstformand Johannes Flensted-Jensen. Aleksander Aagaard besøgte blandt andet hospitalerne i Horsens, Silkeborg, Herning og Holstebro.


Alle hospitaler i Region Midtjylland lever op til målet om, at patienter med lunge, hoved og halskræft bliver undersøgt indenfor to hverdage. Og seks ud af regionens syv hospitaler overholder kun halvanden måned efter introdkutionen af tidsfristen på to hverdage også målet med hensyn til kræftlidelser i tarmene. Regionsrådet er imponeret og fredag den 23. november delte formandskabet, Bent Hansen, Johannes Flensted-Jensen og Aleksander Aagbåde håndgribelige og verbale roser ud til personalet på kræftafdelingerne.Næstformand i regionsrådet Johannes Flensted-Jensen overrækker blomster til personalet på Århus Universitetshospital, skejby.


- At nå så langt på så kort tid har krævet en kæmpeindsats af vore medarbejdere på hospitalerne, siger regionsrådsformand Bent Hansen.
- Der er blevet arbejdet over – og der er blevet arbejdet på lørdage for at nå i mål. Derfor er det helt urimeligt, at mediernes eneste svar på dette kæmpefremskidt i kræftbehandlingen er at uddele sure smileys. Det er meget mere rimeligt at uddele store buketter roser, siger regionsrådsformanden, som derfor sammen med regionsrådets næstformænd, Johannes Flensted-Jensen og Aleksander Aagaard, personligt takkede personalet på Regionshospitalet.I forbindelse med Store Uddannelsesdag var en stor del af personalet på Regionshospitalet Randers samlet i kulturhuset Værket i Randers. Her roste Bent Hansen personalet for en stor indsats.


Næstformand Johannes Flensted-Jensen var på hjemmebane på Århus Universitetshospital, Skejby. Før reformen var han amtsrådsformand i Århus Amt. I dag delte han roser ud på vegne af regionsrådet.