MidtVask hædret med Erhvervslivets Ridderkors


MidtVask i Århus fik tirsdag overrakt Netværksprisen, Erhvervslivets Ridderkors af Prins Joachim.


For niende gang uddelte Det Nationale Netværk af Virksomhedsledere tirsdag Netværksprisen, Erhvervslivets Ridderkors til virksomheder og projekter, som har gjort en forbilledlig indsats på det sociale område. Prisen blev uddelt på netværkets årsdag, Netværksdagen i Øksnehallen i København af H.K.H. Prins Joachim.

I kategorien af virksomheder med flere end 100 ansatte vandt MidtVask i Århus. MidtVask er en virksomhed under Region Midtjylland og ifølge dommerkomiteen fik vaskeriet prisen for

”..... for deres unikke evne til at skabe et velfungerende arbejdsmiljø på tværs af alder, nationalitet og social baggrund i en branche med hårdt fysisk arbejde. Dommerkomiteen vil med kåringen af MidtVask fremhæve virksomhedens gennemførte indsats, som dækker alle aspekter af det sociale ansvar, at virksomheden er meget innovativ i nye tiltag og at de ser rummelighed som et begreb, der skal komme alle på arbejdspladsen til gode.”

Usædvanligt flot
Direktør i Region Midtjylland er imponeret af medarbejdere og ledelse hos Midtvask.
-Det er ikke hver dag en offentlig virksomhed bliver fremhævet som mønstereksempel for det private erhversliv. Det er virkelig meget imponerende det Midtvask har præsteret og helt i tråd med de værdier Region Midtjjylland repræsenterer, siger Lars Hansson, der er direktør for Region Midtjyllands HR-afdeling.

Netværksprisen er indstiftet i 1998 og uddeles en gang årligt af Det Nationale Netværk af Virksomhedsledere i samarbejde med Beskæftigelsesministeriet. Med prisen følger en skulptur af kunstneren Paul Erland. 49 private og offentlige virksomheder og projekter fra hele landet havde indstillet sig til prisen i år. Formålet med prisuddelingen er at hædre de virksomheder, som gør en aktiv social indsats og inspirere landets øvrige virksomheder til at følge samme spor.


Flere oplysninger
Vaskerichef, Midtvask, Pernille Lundvang tlf. 8949 3857
HR Direktør, Region Midtjylland, Lars Hansson 8728 5030

Kontaktoplysninger på alle regionsrådets medlemmer.