17.09.07: En ”kædereaktion” i det randrusianske erhvervsliv betyder, at børne-afdelingen på Regionshospitalet Randers netop har kunnet møblere neonatalafsnittet med danske designermøbler til en værdi af 100.000 kroner.

En ”kædereaktion” i det randrusianske erhvervsliv betyder, at børneafdelingen på Regionshospitalet Randers netop har kunnet møblere neonatalafsnittet med danske designermøbler til en værdi af 100.000 kroner.

- Vores egne penge går først og fremmest til vores små patienter, men det er også vigtigt at sikre forældrene nogle behagelige og æstetiske omgivelser. Nogle forældre til for tidligt fødte børn skal ofte igennem et forløb på to-tre måneder, hvor hospitalet er barnets første hjem. Derfor er det vigtigt, at også forældrene har gode, rolige og strømlinede omgivelser, forklarer oversygeplejerske Bente Fogh fra børneafdelingen.
 
Neonatalafsnittet er nu møbleret med en Wegner-gyngestol og to Erik Jørgensen tremmesofaer, mens to store vægge er ”beklædt” med Montana-reoler, som personalet glæder sig over, det er lykkedes at skaffe ved hjælp af en uventet ”kædereaktion” i det randrusianske erhvervsliv.
Det var direktør Henrik Ibsen, EHM, der startede reaktionen i forbindelse med sin 40-års fødselsdag. Direktøren donerede sine pengegaver, et anseeligt beløb, til børneafdelingen, hvorefter oversygeplejerske Bente Fogh kontaktede indehaver Knud Erik Timm, Timm Møbler, med henblik på at investere pengene i møbler. Erhvervsmanden ”lagde” også penge oveni, og det samme gjorde Montana, Erik Jørgensen og Wegner fabrikkerne, så slutresultatet blev designermøbler til en værdi af 100.000 kr.Designerglæde på neonatalafsnittet. Fra venstre ses afdelingssygeplejerske Hanne Thrane Mikkelsen og overlæge Anders S Johansen, børneafdelingen. Bagest fra venstre Poul Erik Timm, Timm Møbler, samt direktør Henrik Ibsen, EHM. Foto: John Bräuner.