HKH Kronprinsesse Mary og hendes monogram
12.30 mandag den 7. april standser en mørk Kronebil langs kantstenen ved festsalen i Søndersøparken i Viborg. Ud af bilen stiger kronprinsesse Mary. I sin egenskab af protektor for Psykiatrifonden skal hun indvie børne- og ungdomspsykiatriens nye byggeri.


Mandag bliver en stor dag for brugerne af psykiatriens nye bygning ved Søndersø i Viborg. Måske vil især 10-årige Nikolai skiftevis glæde sig og ryste lidt på hænderne, for det er ham der har fået den fornemme opgave, at overrække Kronprinsessen den traditionsrige blomsterbuket.

Både brugere og personale ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center får lejlighed til at hilse på Kronprinsessen, når hun senere på dagen skal se hvor de unge bor og opholder sig.

Men inden er der selve modtagelsen i Søndersøparkens festsal, hvor 109 gæster bakker op om at gøre dagen festlig. På gæstelisten står blandt andre regionsrådsformand Bent Hansen, medlemmer af regionsrådet og Viborgs borgmester Johannes Steensgaard.

Dertil kommer f.eks. også de arkitekter som har tegnet og tænkt det meget moderne bud på rammer for moderne psykiatri i Region Midtjylland.

Sammen med denne pressemeddelelse følger en række forskellige informationer, som vi håber pressen kan få glæde af. Bemærk at kun akkrediterede journalister får adgang til bygningerne ifb. HKH Kronprinsessens besøg.

Pressekit
Pressedrejebog

Spørgsmål og svar

Kontaktpersoner

Foto af kunstneren

Deltagerliste

Luftfoto af Søndersøparken i Viborg

Gave til Børne- og Ungdomscenteret

Om kunstneren Erik Muff Reinert



Flere oplysninger


Journalist Henrik Brøns, Region Midtjylland Kommunikation,
tlf. 8728 5816 / 2175 5024

Kontaktoplysninger på alle regionsrådets medlemmer.