Helgenæs og Mols skal have lov at beholde sin udrykningslæge. Det mener flere tusinde borgere i regionens østligste egne. Mandag afleverede de 14.574 underskrifter til regionrsådets formand.


 Knud Bach overrækker de mange underskrifter til Bant Hansen
Knud Bach overrækker de mange underskrifter til Bent Hansen (S)
(Tryk for at hente billedet i høj opløsning - billedet er til fri
afbenyttelse. Region Midtjylland skal opgives som kilde)


Helgenæs og Mols skal have lov at beholde sin udrykningslæge. Det mener flere tusinde borgere i regionens østligste egne. Mandag afleverede de 14.574 underskrifter til regionsrådets formand.

Blandt de mange underskrivere til støtte for den mobile læge er også de seks fra SOS-gruppen, som mandag formiddag afleverede underskrifterne til regionsrådsformand Bent Hansen i Regionshuset Viborg. SOS-gruppen har med underskiftsindsamlingen støttet kravet fra Borgerforeningen Mols.

 Regionsrådsformand Bent Hansen lytter til de argumenter, som delegationen fra Djurs havde med sig til Viborg.
Regionsrådsformand Bent Hansen lytter til de argumenter, som delegationen fra Djurs havde med sig til Viborg. Foran Bent Hansen ligger bunken af underskifter fint pakket ind med rød sløjfe. (Tryk for at hente billedet i høj opløsning - billedet er til fri afbenyttelse. Region Midtjylland skal opgives som kilde)


Driften af udrykningslægen er i spil, fordi Region Midtjylland skal finde omkring en milliard kroner i besparelser. Borgerne på Djurs er bekymrede for, at der skal blive for langt til hjælpen, når nøden er størst.

Flere oplysninger
Regionsrådsformand Bent Hansen, tlf. 8728 5010
Kontaktoplysninger på alle regionsrådets medlemmer.