08-08-2008

- Ved at udnytte potentialet i Væksthus Midtjylland og Danmarks Eksportråd kan vi hjælpe midtjyske virksomheder med at få sat yderligere skub i deres internationaliseringsproces, siger Henrik Petersen, der pr. 1. august tiltræder som eksportrådgiver i Væksthus Midtjylland, Århus. Foto: Lars Aarø, Pressegruppen Fokus
Virksomhederne i Region Midtjylland har fået bedre muligheder for at blive hjulpet ud på eksportmarkederne og blive internationaliseret.


Henrik Petersen, Danmarks Eksportråd, er den 1. august tiltrådt som internationaliseringsrådgiver i Væksthus Midtjylland.

Hans opgave er at styrke midtjyske virksomheder i deres internationaliseringsproces og i samarbejde med Væksthusets konsulenter at hjælpe flere virksomheder til at komme i gang på eksportmarkederne.

Projektet et godkendt af Vækstforum og finansieret af Region Midtjylland, EUs Regionalfond samt Eksportrådet.

Tryk for at hente billedet
Foto af Henrik Petersen er til fri afbenyttelse.
Foto: Lars Aarø, Pressegruppen Fokus.

Billedtekst
- Ved at udnytte potentialet i Væksthus Midtjylland og Danmarks Eksportråd kan vi hjælpe midtjyske virksomheder med at få sat yderligere skub i deres internationaliseringsproces, siger Henrik Petersen, der pr. 1. august tiltræder som eksportrådgiver i Væksthus Midtjylland, Århus.

Læs nærmere om Henrik Petersen og projektet i artiklen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Flere oplysninger

 Ulrik Thomassen, udviklingskonsulent Ulrik Thomassen, Udviklingskonsulent
Regional Udvikling, Region Midtjylland
Telefon: 8728 5277
ulrik.thomassen@ru.rm.dk 
Væksthus Midtjylland
Århus og Herning
Telefon: 7022 0076
info@startogvaekst.dk
Kontaktoplysninger på alle regionsrådets medlemmer.