Region Midtjylland skal hvert år udarbejde en redegørelse om udviklingen på det sociale område til det regionale udviklingsråd, der består af regionale og kommunale politikere og repræsentanter for bruger- og pårørendeforeninger. Læs redegørelsen her


Region Midtjylland har nu sendt sin redegørelse om udviklingen på det sociale område til til det Regionale Udviklingsråd. Redegørelsen skal være Udviklingsrådet i hænde senest den 29. februar og er derfor fremsendt under forbehold for Regionsrådets endelige godkendelse. Redegørelsen behandles i Region Midtjyllands Forretningsudvalg den 4. marts og i Regionsrådet den 12. marts.

Redegørelsen vedlægges høringssvar fra Danske Handicaporganisationer (tidligere DSI) og Det regionale kontaktforum på handicapområdet. Disse to høringssvar indgår også i Forretningsudvalget og Regionsrådets behandling af redegørelsen.

Baggrund
Region Midtjylland skal hvert år udarbejde en redegørelse til det regionale udviklingsråd, der består af regionale og kommunale politikere og repræsentanter for bruger- og pårørendeforeninger.

Det regionale udviklingsråd har til opgave at overvåge og følge implementeringen af strukturreformen på det sociale område. Det betyder bl.a., at det regionale udviklingsråd skal udarbejde en årlig rapport til Velfærdsministeriet om udviklingen på området. Rapporten bygger på redegørelsen fra regionen og redegørelser fra de 19 kommuner i regionen.

Venlig hilsen


Anne Jastrup
Direktør, Psykiatri og Social
Tlf. 8728 5050 / 4082 1165

Bilag

Region Midtjyllands redegørelse til det Regionale Udviklingsråd

Dansk Handicapforbunds bemærkninger til Region Midtjyllands redegørelse

Uddrag af referat fra møde i det regionale kontaktforum den 25. februar 2008


Opdateret 06.maj 2013 - Grafik med underskrift fjernet. ref. mihoej