Toværelses lejligheder med egen terrasse. Botilbuddet Saustrup ved Holstebro indvier sine nye boliger torsdag den 21. februar på Grønnevang 12 i Skave.

Botilbudet Saustrup ved Skave
Toværelses lejligheder med egen terrasse. Botilbuddet Saustrup ved Holstebro indvier sine nye boliger torsdag den 21. februar på Grønnevang 12 i Skave.


Toværelses lejligheder med tekøkken, stort badeværelse og egen terrasse. De 14 voksne udviklingshæmmede var glade og meget spændte, da de sidste år flyttede fra den ældre, tolængede gård på Botilbuddet Saustrup over gårdspladsen og ind i helt nye, arkitekttegnede lejligheder.

Rødt bånd klippes over
Torsdag den 21. februar fejrer Region Midtjylland indvielsen af byggeriet officielt med en indvielsesreception kl. 13. på Grønnevang 12 i Skave øst for Holstebro. Til indvielsen bliver det røde bånd klippet over, og blandt andet regionens voksensocialchef Janne Spiegelhauer holder indvielsestale.

Efter indvielsestalerne vil der være mulighed for at se nærmere på det nye byggeri, inden Saustrup Botilbud byder på et lettere traktement med sandwich og kage i et af de nye fælleskøkkener og opholdsrum.

Lejligheder midt i naturen
Med det nye byggeri har beboerne også fået store køkkenalrum og opholdsstuer, hvor store vinduespartier sørger for, at sollyset kan fylde de lyse lokaler. Boligerne ligger med udsigt til eng, marker, skov og dyrehold, ligesom beboerne gennem vinduerne kan holde øje med, om deres naboer cykler rundt ude på stierne og gårdspladsen.

Pressen er meget velkommen, og der vil være mulighed for at tale med nogle af beboerne, hvis pressen ønsker det.

Flere oplysninger
Voksensocialchef, Janne Spiegelhauer, tlf. 8728 4090 / 4036 0733
Kommunikationsmedarbejder, Louise Scheibel, tlf. 8728 4102 / 3033 3816