Regionshospitalet Horsens fylder 100 år den 18. juni 2008. Det fejres vi med en jubilæumsuge, der byder på mange spændende arrangementer og aktiviteter for borgere, medarbejdere og andre interesserede.



Regionshospitalet Horsens fylder 100 år den 18. juni 2008, og det fejres med en jubilæumsuge, der byder på mange spændende arrangementer og aktiviteter for borgere, medar-bejdere og andre interesserede
 
Åbent hus
Jubilæumsugen skydes i gang tirsdag den 17. juni med et åbent hus arrangement, hvor alle interesserede er velkomne. Her vil man blandt andet kunne få målt sit blodtryk og blive inspireret til, hvordan man på en let og sjov måde kan lære at leve sundere.
Der er også mulighed for at få et indblik i en lille del af arbejdet på hospitalets travle og spændende afdelinger med en guidet rundtur på hospitalet.



Vi har fokus på sundhed!
Kom og besøg os i jubilæumsteltet
ved hovedindgangen den 17. juni kl. 13 -18.

· Få målt dit blodtryk
· Kender du dit BMI?
· Få gode idéer til mellemmåltider
· Hvor langt skal du gå for at komme af med en flødebolle?
· Prøv forskelligetræningsmaskiner
· Sjov motion for børn og voksne i alle aldre
· Hør om Idrætsklinikken
· Se isenkram til kroppen
· Hør om kostens betydning
· Ved du nok om sol-sikkerhed?
· Hvordan er det at have KOL??
· Få hjælp til rygestop
· Tag på en guided tur bag hospitalets facade
· Nyd lidt sundt og lækkert
· For børnene: Få en gipsarm
· Rullestoleræs for børn og barnlige sjæle
og meget mere ... 

Mød blandt andet personale fra: Hjerteafdelingen, Terapiafdelingen, Ortopædkirurgisk Afdeling og Ambulatorium, Idrætsklinikken, Livsstilscentret, medarbejdere fra Horsens Kommunes Sundhedsteam, Sund By Horsens, Hjerteforeningen, Diabetesforeningen og mange flere.

Læs mere på: www.regionshospitalethorsens.dk 


I jubilæumsteltet ved hovedindgangen vil regionsrådsformand Bent Hansen byder velkommen kl. 13.00.

Selve 100-års dagen den 18. juni markeres med en højtidelighed for indbudte gæster. Også her vil Bent Hansen være blandt talerne sammen med blandt andet Horsens borgmester Jan Trøjborg, hospitalsledelsen og fællestillidsrepræsentant Jytte Greve.