Lisbeth Milling er fra 1. marts 2008 ansat som ledende bioanalytiker på Regionshospitalet Viborgs afdeling for klinsk immunologi.

Lisbeth Milling (53) er fra 1. marts 2008 ansat som ledende bioanalytiker på Regionshospitalet Viborg i klinisk immunologisk afdeling.

Sammen med ledende overlæge Kirsten Riisom får Lisbeth Milling det overordnede ansvar for drift og udvikling af klinisk immunologisk afdeling.
Klinisk immunologisk afdeling omfatter blodbanken på Regionshospitalet Viborg; Region Midtjyllands mobile blodbank “mobilBlod” og afdelingens laboratorium, der bl.a. udfører blodtypebestemmelser og forligelighedsprøver inden blodtransfusion; fremstiller blodkomponenter og testreagenser og udfører smittekontrol af donorblod. Klinisk immunologisk afdeling på Regionshospitalet Viborg har et tæt samarbejde med de øvrige blodbanker og klinisk immunologiske afdelinger i Region Midtjyllands “Blodcenter Midt”.

Lisbeth Milling kommer fra Regionshospitalet Randers, hvor hun har været afdelingsbioanalytiker i klinisk biokemisk afdeling med ansvar for afsnittet for transfusionsmedicin og koagulation.
Hun blev færdiguddannet som hospitalslaborant (nu bioanalytiker) i 1976 fra Københavns Amts Sygehus i Gentofte med speciale i blodbank. Frem til 1984 arbejdede hun på Københavns Amts Sygehus i Herlev, hvorefter hun kom til sygehuset i Holstebro. Inden hun i 1989 blev ansat på sygehuset i Randers, arbejdede hun et par år ved forskningscentret i Foulum, hvor hun var med til at opbygge laboratoriet til blodtypebestemmelser på kvæg.
Sideløbende med sine ansættelser har Lisbeth Milling vedligeholdt og udbygget sine kompetencer, bl.a. på efteruddannelseskurser for bioanalytikere, på mellemleder- og administrative kurser og på merkonomkurser.

Lisbeth Milling afløser Lis Lykke Gregersen, som i en årrække har været ledende bioanalytiker både i klinisk immunologisk afdeling og på patologisk-anatomisk institut. Lis Lykke Gregersen har ønsket at hellige sig ledelsesopgaverne i patologisk-anatomisk institut.