Hospitalsenheden Horsens, Brædstrup og Odder spørger hvordan medarbejderne trives på arbejdspladsen. Spørgsmålet er dristigt midt i en sparetid.

Hospitalsenheden Horsens, Brædstrup og Odder
Hospitalsenheden Horsens, Brædstrup og Odder spørger hvordan medarbejderne trives på arbejdspladsen. Spørgsmålet er dristigt midt i en sparetid.


Hospitalsenheden Horsens, Brædstrup og Odder har besluttet at gennemføre medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MARS 2008) i perioden 29. september til 1. januar 2009, selv om hospitalsenheden står foran store besparelser.

Hospitalsledelsen ønsker at fastholde fokus på evnen til at skabe gode arbejdspladser og bruge de menneskelige ressourcer i tiltro til at medarbejdernes trivsel og udvikling samt kvaliteten af ydelserne på hospitalet hænger uløseligt sammen.

Pointen er at udvikling, arbejdsglæde og trivsel skal fastholdes og prioriteres - netop for at ledere og medarbejdere og hospitalet som helhed er rustet til at stå tiden med besparelser igennem - og komme godt ud på den anden side som et fremtidssikret Regions- og akuthospital.

MARS 2008 er i den forbindelse pejlepunktet for at kunne arbejde målrettet med at fastholde og udvikle den gode arbejdsplads HBO - lokalt og centralt/overordnet - de næste 2 år frem til MARS 2010.

I den forbindelse giver MARS 2008 også alle medarbejdere og ledere en mulighed for at give deres mening til kende om, hvad der skal til for at HBO er en god og attraktiv arbejdsplads fremover.

Spørgsmålene i medarbejdertilfredshedsundersøgelsen drejer sig bl.a. om hospitalets image, ledelse, samarbejde, det daglige arbejde, løn og ansættelsesforhold, faglig og personlig udvikling, tilfredshed og motivation, loyalitet og trivsel/velfærd.

Flere oplysninger
Personalechef hos Hospitalsenheden Horsens, Brædstrup og Odder, Lene Krag, tlf. 7927 4418