Efter at have ”boet til leje” på sundhed.dk, får Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder nu sin helt egen hjemmeside på adressen
Efter at have ”boet til leje” på sundhed.dk, får Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder nu sin helt egen hjemmeside på adressen www.regionshospitalet-horsens.dk.


Med hospitalets nye hjemmeside er det lettere at finde ud af, ”hvor man er”, idet hjemmesiden er selvstændig og altså ikke blot har nogle sider blandt mange hospitaler på én samlet hjemmeside.

Hospitalet får med den nye hjemmeside mere brugervenlighed og bedre funktionalitet, da vi ikke længere er begrænset af de muligheder, som sundhed.dk tilbyder.

Overblik og flere sprog
I forbindelse med ibrugtagningen af den nye hjemmeside, lancerer hospitalet en række tiltag, der skal forbedre oplevelsen for brugeren, blandt andet et mere tidssvarende og overskueligt layout.

Hospitalets nye hjemmeside - trryk for at besøge denFor eksempel er det nemt at få et overblik over, hvad der sker på hospitalet under punktet ”Aktuelt” på forsiden af hjemmesiden.

Ligeledes indeholder hjemmesiden et tysk- og engelsksproget afsnit markeret med flag på forsiden af hjemmesiden, som kort beskriver hospitalet og som blandt andet skal understøtte den internationale rekrutteringskampagne, som hospitalet har iværksat, og som senest har resulteret i et større hold tyske sygeplejersker.


Langt hurtigere
Den nye hjemmeside, som er langt hurtigere end hvad vi tidligere har haft, lægger vægt på, at det er nemt at finde kontaktoplysninger på hospitalet, hospitalsledelsen, såvel som afdelingerne. Ligeså vil brugerne kunne sætte ansigt på en lang række af hospitalets ansatte, som har deres portræt på hjemmesiden.

Som noget nyt har hjemmesiden en særlig service for svagtseende med en funktion, der hedder ”Forstør tekst” og som ved et enkelt klik forstørrer teksten på den enkelte side.

Hospitalets nye hjemmeside er stadig ny og ung, men rammerne for hjemmesiden er så brede, at der er mulighed for implementering af flere nye tiltag, således at hjemmesiden også på sine ældre dage kan følge med de krav, der stilles til en moderne hjemmeside.

Andre hospitaler følger efter
Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder er dog ikke det eneste hospital i regionen, der får sin egen unikke hjemmeside. De andre hospitaler i regionen følger trop løbende frem til forår 2009, hvorefter alle hospitaler i Region Midtjylland vil have samme grunddesign på deres hjemmesider. Derved får hvert hospital sin egen selvstændige hjemmeside med genkendelighed på tværs.

Flere oplysninger
Sekretariatschef Kirsten Buur Hove 79 27 44 05
Webmaster Jette Stensgaard 79 27 44 10