Lisbeth Holsteen Jessen bliver ny hospitalsdirektør for Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder. Også Regionshospitalet Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skanderborg Sundhedscenter fik tirsdag ny direktør: Lars Dahl Pedersen.

Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder
Lisbeth Holsteen Jessen bliver ny hospitalsdirektør for Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder.

Det sker i forbindelse med en ledelsesrokade, hvor direktionen i Region Midtjylland har anmodet Lisbeth Holsteen Jessen om at indtræde i stillingen.

Lisbeth Holsteen JessenHun afløser Niels Nørgaard Pedersen, der tidligere på året blev chef for Sygehus Lillebælt i Region Syddanmark.

Lisbeth Holsteen Jessen, 48 år, er uddannet cand. scient. pol. fra Statskundskab i Århus. Før hun ved starten af 2007 blev hospitalsdirektør for Regionshospitalet Silkeborg, Hammel Neurocenter og Skanderborg Sundhedscenter har hun bestridt flere lederstillinger i Århus Amt, blandt andet som direktør for Odder Sygehus. Lisbeth Holsteen Jessen har også erfaring fra lederstillinger inden for det private erhvervsliv.

- Regionsrådet har udstukket en spændende fremtid for Regionshospitalet Horsens, der får rollen som et af fem fremtidige akuthospitaler i Region Midtjylland. Det er en dygtig leder med stor og relevant erfaring, der bliver direktør i Horsens, så jeg er sikker på, at Lisbeth Holsteen Jessen i høj grad vil kunne bidrage til, at disse opgaver og udfordringer løses med fokus på effektivitet og patienttilfredshed, siger regionsrådsformand Bent Hansen (S).

- Regionshospitalet i Horsens, Brædstrup og Odder står foran store udfordringer med ændringer, der vil berøre de fleste medarbejdere. Samtidig skal de nuværende spændende udviklingsaktiviteter og projekter fortsætte. Hospitalet har profileret sig meget flot med blandt andet en høj patienttilfredshed, effektivitet og IT-profil. Jeg glæder mig meget til at være en del af den videre udvikling af Regionshospitalet Horsens, Brædstrup, Odder som det akutmodtagende hospital, der skal dække den sydøstlige del af Region Midtjylland, siger Lisbeth Holsteen Jessen.

Men afskeden sker ikke uden vemod:
- Det er ikke let at sige farvel til kolleger og medarbejdere i Silkeborg og Hammel. Hospitalet er inde i en spændende udvikling, og der er et rigtig godt samarbejde mellem alle. Jeg har været meget glad for den tid, jeg har været i Silkeborg.

Lisbeth Holsteen Jessen tiltræder den 18. september 2008 og vil sammen med chefsygeplejerske Anna Birte Sparvath og cheflæge Steen Friberg udgøre hospitalsledelsen for Regionshospitalet Horsens, Brædstrup og Odder.

Foto af Lisbeth Holsteen Jessen kan bruges frit

Flere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sundhedsdirektør Leif Vestergaaard Pedersen på 87 28 50 40 eller 21 24 23 16

Kontaktoplysninger på alle regionsrådets medlemmer.