På lørdag åbner midtVask dørene for alle, der har lyst til at give en hånd med tøjvasken til fordel for Kræftens Bekæmpelse.midtVask og Kræftens Bekæmpelse inviterer lørdag den 4. april 2009 til et arbejdende Åbent Hus-arrangement fra 10.00 til 14.00 i midtVasks lokaler på Århus Universitetshospital, Århus Sygehus, Nørrebrogade.


Kræftens Bekæmpelses direktør, Arne Rolighed, vil være til stede ved arrangementet, hvor han mener, at han kommer til at sætte rekord ved håndklædemaskinen.

Alle interesserede får lov til at pakke vaskeklude i poser, hænge uniformer op eller lægge skjorter i de store vaskemaskiner – det vigtigste er, at der bliver vasket en masse tøj. For hvert kilo tøj, der bliver vasket, gives der nemlig fire kroner til Kræftens Bekæmpelse.

Vaskerichef Pernille Lundvang er overbevist om, at arrangementet bliver en succes.

- Vi glæder os meget til at vise vaskeriet og vores arbejdsopgaver frem, og vi ser frem til at kunne støtte Kræftens Bekæmpelse med rigtig mange kilo vasket tøj, siger hun.

Til daglig vasker den selvstændige virksomhed midtVask op mod 25.000 kilo tøj om dagen for samtlige sygehuse i den østlige del af regionen. De er både miljø- og arbejdsmarkedscertificerede og i 2007 modtog de MIA-prisen for mangfoldighed i arbejdslivet og erhvervslivets pris, ”Netværksprisen”, for at arbejde med socialt ansvar. Nu tager de igen ansvar og sætter fokus på kræftsagen.

Hele familien er velkommen på lørdag, hvor der både vil være underholdning for børnene og lidt godt til ganen til alle.

Yderligere information
Pernille Lundvang, Vaskerichef, midtVask, tlf.8949 3857 / pernlund@rm.dk