I hård konkurrence med 400 danske arbejdspladser er medarbejderne på Patienthotellet på Regionshospitalet Randers netop kåret som vindere af den nationale sundhedskonkurrence, sundhedsryk.dk.I hård konkurrence med 400 danske arbejdspladser er medarbejderne på Patienthotellet på Regionshospitalet Randers netop kåret som vindere af den nationale sundhedskonkurrence, sundhedsryk.dk. Kampagnen er støttet af Forebyggelsesfonden.


Medarbejderne på Patienthotellet ville have et sundere liv og meldte sig derfor til sundhedsryk.dk. De konkurrerede over to måneder med 3000 andre danskere om at forbedre sundhedstilstanden mest.

- Da vi meldte os til i sin tid, havde vi ikke drømt om, at vi kunne rykke så meget ved vores sundhedstilstand, at vi ligefrem kunne gå hen og vinde. Det har været rigtig sjovt, og vi har presset hinanden til at holde fast i den sunde kost eller lige motionere lidt mere. Men selv om konkurrencen nu er forbi, tror jeg ikke, vi falder tilbage i de gamle vaner lige med det samme, siger sygeplejerske på Patienthotellet, Benedikte Helin Klitgaard, der tog initiativ til at melde sig selv og 14 tværfaglige kolleger til sundhedskonkurrencen.

Kampagnen bygger på et online indrapporteringsforløb, hvor deltagerne dagligt skal indrapportere deres kost- og motionsvaner. På baggrund af indtastningerne tildeles den enkelte deltager et antal point, som i sidste ende er med til at afgøre, om vedkommende har sundhedsrykket sig i løbet af kampagnen.

Læs mere om konkurrencen på www.sundhedsryk.dk

Yderligere information
Benedikte Helin Klitgaard, sygeplejerske, tlf. 8910 3000 / 2248 4590
Merete Falkenfleth, hotelchef, tlf. 8910 3040 / 2162 9435

Læs mere om Patienthotellet