20-08-2009Nu kommer der fart på Region Midtjyllands store satsning på sundhedsrelateret erhvervsudvikling. MTIC, MedTech Innovation Center, er klar med en stribe tilbud til virksomheder inden for biotech- og medtechindustrierne.

Det drejer sig blandt andet om hjælp til forretningsudvikling, finansiering og forskning og om en række åbne arrangementer med fokus på networking og videndeling.
Det første af disse såkaldte MTIC Masterclasses arrangementer finder sted onsdag, den 26. august, hvor tidligere adm. direktør i biotechfirmaet Bavarian Nordic, Peter Wulff, fortæller om, hvordan et forskningsprojekt fra et universitet udviklede sig til en global virksomhed med afdelinger i USA, Singapore og Tyskland.
Senere kommer oplægsholdere med erfaringer fra biotechfirmaerne Genmab, Zealand Pharma og Symphogen.
”Region Midtjylland har et enormt potentiale inden for kommercialisering af biotech- og medtech-projekter. Vores mål er at medvirke til at styrke de forretningsmæssige kompetencer i regionen, så potentialet udnyttes optimalt,” siger administrerende direktør for MTIC, Trine Winterø.
MTIC er en selvejende fond med et budget på 35 millioner kroner over tre år, som er stillet til rådighed af Vækstforum for Region Midtjylland og EUs strukturfonde.
MTIC er en del af regionens satsning på sundhedsrelateret erhvervsudvikling – en såkaldt megasatsning til 60 mio. kroner over tre år.

Læs pressemeddelelse fra MTIC

Yderligere oplysninger:

Erik Sejersen, afdelingschef
Regional Udvikling, Region Midtjylland.
Telefon: 87 28 51 20
erik.sejersen@ru.rm.dk

Administrerende direktør Trine Winterø, MTIC
Telefon: 89 93 51 01
Mobil: 23 43 18 02
tw@mtic.dk