Lars Pedersen er udnævnt til ny forstander på det regionale, sociale tilbud Granbakken i Allingåbro og Paderup.


Lars Pedersen er udnævnt til ny forstander på det regionale, sociale tilbud Granbakken i Allingåbro og Paderup.


Forstanderen er et nyt ansigt på Granbakken. Derfor har Lars Pedersen brugt den seneste måneds tid på at sætte sig grundigt ind i sagerne på det sociale tilbud, som han nu er forstander for.

– Granbakken er en stor og spændende arbejdsplads med fire afdelinger for unge og voksne udviklingshæmmede herunder blandt andet nogle borgere, som har Prader Willi Syndrom eller problemskabende adfærd.

– Jeg glæder mig til at være med til at udstikke vores kurs for fremtiden og til at stå i spidsen for at videreudvikle på det trygge og udviklende bo- og arbejdstilbud, som vi giver vores unge og voksne udviklingshæmmede borgere.

– Granbakkens nye forstander kommer fra en stilling som forstander på Autismecenter Nordjylland, Voksenområdet i Aalborg Kommune, hvor han har haft ansvaret for et tilbud med syv afdelinger fordelt på fire døgntilbud og tre dagtilbud.

– Lars er uddannet socialantropolog fra Aarhus Universitet og har indtil 1997 haft forskellige forskningsstillinger. Herefter har han blandt andet arbejdet som projektkoordinator i Esbjerg Kommune og som leder ved Dansk Røde Kors Asylafdeling, Region Nordjylland.

Lars Pedersen tiltrådte sin stilling på Granbakken den 1. aug.

Kontakt:
Forstander Lars Pedersen kan kontaktes på 8786 7761 eller 2943 1324.